Najnovije vesti

RONALDO ZAVRŠIO SA ŠPANIJOM ZA SVA VREMENA! Portugalac besan zbog PAPRENE KAZNE SUDA! Prodaje sve što ima u Madridu!
Foto: Reuters

tamo više ne ide ni kao turista

RONALDO ZAVRŠIO SA ŠPANIJOM ZA SVA VREMENA! Portugalac besan zbog PAPRENE KAZNE SUDA! Prodaje sve što ima u Madridu!

Fudbal

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo ne želi više da ima bilo kakve veze sa Španijom.

Najbolji fudbaler sveta i napadač Juventusa Kristijano Ronaldo kažnjen je 3,2 miliona evra i 24 meseca zatvora, zbog utaje poreza u Španiji.

 

Doskorašnji fudbaler Real Madrida optužen je da nije prijavio 14,7 miliona evra na ime imidž-prava, pa će morati da plati kaznu. Portugalac neće završiti iza rešetaka jer zakon u Španiji nalaže da se samo kazna preko dve godine mora odraditi u pritvoru. Ronaldo će imati i troškove od milion evra kamate i 250 evra dnevno koji pokrivaju kaznu od dve godine zatvora. Portigalac će na taj način platiti oko 19 miliona evra ukupno.

 

Zbog neugodonosti koje je doživeo u Madridu, Ronaldo želi da sve u Španiji ostavi iza sebe. Odlučio je da tamo više ne ide ni kao turista!

 

Prodao je svoju prekrasnu vilu u elitnom delu Madrida za 5.5 miliona evra u, a na prodaji su i luksuzni hoteli koje je kupio pre nekoliko godina. Cena hotela je oko 20.000.000 evra.

 

Podsetimo, Ronaldo je nedavno potpisao ugovor sa Torinskim Juventusom i u ponedeljak će se zvanično priključiti novim saigračima na pripremama za narednu sezonu.

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...