OVAJ HRVAT JE APSOLUTNI POBEDNIK PRELAZNOG ROKA! Pre samo godinu dana vredeo je 2 MILIONA EVRA, a danas za njega nude BOLESNU CIFRU!
Foto: AP

NEVEROVATNO

OVAJ HRVAT JE APSOLUTNI POBEDNIK PRELAZNOG ROKA! Pre samo godinu dana vredeo je 2 MILIONA EVRA, a danas za njega nude BOLESNU CIFRU!

Fudbal -

Hrvatski fudbaleri su na Mundijalu u Rusiji napravili istorijski uspeh, pa im je vrednost značajno skočila.

Najveći dobitnik je svakako 24-godišnji Ante Rebić.

Pre samo godinu dana fudbaler Antrajhta je vredeo nešto više od dva miliona evra, a onda je njegova cena počela da raste neverovatnom brzinom. Igrao je sjajno u nemačkom šampionatu, pa je pred Mundijal njegova cena bila oko 10 miliona. Prava eksplozija dogodila se nakon osvajanja srebra u Rusiji, vrednost mu je porasla za 200% i sada za njega klubovi moraju da izdvoje minimum 30 miliona evra.

Niko nije mogao da predvidi takav rasplet događaja kada ga je Niko Kovač doveo na pozajmicu pre dve sezone u klub iz Frankfurta. Insistirao je da se otkupi njegov ugovor i tako je napravio sjajan potez.

Nemački klub sada zadovoljno trlja ruke. Ukoliko ostane biće nosilac igre, a ako odluče da ga prodaju napuniće blagajnu do vrha.

Mnogi vrhunski klubovi zainteresovani su za mladog fudbalera Hrvatske. Navodno najveće interesovanje za Rebića vlada u Engleskoj, a mediji spekulišu da bi mogao da pređe i u Bajern Minhen.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track