DA LI JE MOGUĆE?! Dijego Simeone hoće da kupi sina!
Foto: Reuters

mnog je love u pitanju

DA LI JE MOGUĆE?! Dijego Simeone hoće da kupi sina!

Fudbal -

Fjorentina odbila ponudu Atletika vrednu 40 miliona evra za mladog napadača iz Argentine

Trener Atletika iz Madrida Dijego Simeone želi da dovede svog sina Đovanija u redove "jorgandžija"! Međutim, njegov plan hoće da osujeti Fjorentina, klub čiji je član mladi Đovani.

Rukovodstvo "ljubičastih" iz Firence je reklo da nema ništa protiv transfera, ali za više od 40 miliona evra! Upravo toliku sumu je Atletiko poslao, ali je ona u startu odbijena.

Sin trenera Atletika Dijega je u poslednje tri sezone u Seriji A stasao i izrastao u top-napadača. Zato i ne čudi što otac želi da ga dovede u Atletiko, gde bi činio napadački tandem sa Dijegom Kostom. Ðovani Simeone (23) je minule sezone postigao 15 golova za Fjorentinu, imao i pet asistencija.

- Ne bih imao problem da me trenira otac. Gledam njegove utakmice i on gleda moje. Imam odličan "fudbalski odnos sa njim", tako da bih baš voleo da jednog dana zaigram kod njega u Atletiku - kazao je Ðovani i dodao: - Ko ne bi voleo da ga trenira jedan od najboljih trenera na svetu!

Pored Atletika Đovanija Simeonea žele Marselj i Bajern, a mladi fudbaler je karijeru počeo u River Plejtu, a posle je bio član Banfilda i Đenove.

Kurir sport/ A. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track