SPARTAK BRANI PLUS DVA OD SPARTE: Šutnite ih s Praga!
Foto: Foto: fkspartak.com / Dejan Vuković

sUBOTIČANI SPREMNI ZA NOVI USPEH

SPARTAK BRANI PLUS DVA OD SPARTE: Šutnite ih s Praga!

Fudbal -

Fudbaleri Spartaka iz Subotice igraju najvažniju utakmicu, a u Pragu će pokušati da sačuvaju velikih (2:0) koje su ostvarili prošle sedmice u Novom Sadu.

Pred susret sa srpskom kolonijom iz glavnog grada Češke, Subotičani su svesni kakva im se prilika ukazala i šta je potrebno da urade kako bi ostvarili plasman u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Trener Spartaka Vladimir Gaćinović očekuje da njegovi izabranici još jednom pokažu da im je tamo i mesto.

Posle neverovatnih 2:0 u prvom meču, Spartaku bi jedan gol u Pragu verovatno doneo prolaz, a kvota da će se to desiti (TM2 1+) je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Sparta Prag - Spartak Subotica.

"Smenili su trenera, a svak smena ima za cilj da razdrma ekipu, ali mi gledamo isključivo u svoju avliju i problemi rivala ne treba mnogo da nas interesuju. U ovoj priči bitni smo samo mi i naš pristup utakmici. ako budemo pravi, a duboko verujem da hoćemo, imamo pravo da se nadamo prolazu u narednu rundu", rekao je Gaćinović.

foto: FK Spartak

Dejan Kerkez poručuje da u današnjem duelu češki tim neće moći da iznenadi njega i saigrače. "Mislim da smo dobro spremili utakmicu, uradili smo sve analize kako našeg prvog meča, tako i nekih njihovih prethodnih. Videlo se i u prvoj utakmici da dobro znamo kako oni igraju, šta žele i da možemo da odgovorimo na to", kaže Kerkez, a Vladimir Torbica dodaje:

"Pokazali smo da imamo kvalitet i da znamo da igramo na rezultat. Iako je ekipa mnogo mlada mislim da smo se jako dobro spremili. Videli smo sve mane i vrline Sparte i ja sam, kao i svi moji saigrači, ubeđen u prolaz u narednu rundu!"

G. F.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track