UŽAS

DIVLJANJE HRVATSKIH HULIGANA NA AUTO-PUTU! NAVIJAČI TORCIDE IZ SPLITA HARAJU PO SRBIJI: Demolirali i opljačkali pumpu kod Vrčina, USTAŠKI grafiti na sve strane! (KURIR TV)

Fudbal -

Jedna od najopasnijih navijačkih grupa "Torcida" iz Splita, u koloni od 30 automobila i kombija, protekle noći napravila je haos na pumpi "Mol" na auto-putu kod Vrčina, gde su se zatekli na putu ka Sofiji, gde večeras splitski Hajduk igra meč protiv Slavije.

30 automobila i kombija, sa ovim najopasnijim huliganima, na putu kroz Srbiju zaustavili su se na pumpi u Vrčinu i svoj bes iskalili uništavajući sve oko sebe, a pri tome su sve polomili i pokrali hranu i piće.

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, hrvatski huligani, koji su juče krenuli put Sofije na utakmicu Lige Evrope između Slavije i Hajduka iz Splita, na auto-putu kroz Srbiju pravili su haos.

foto: Dragana Udovičić

Oni su se negde oko 4 sata ujutro zaustavili na pumpi, a potom krenuli u pljačku!

Po 'završenom poslu' obeležili su teritoriju tako što su Mol pumpu iscrtali grafitima.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

- Navijači fudbalskog kluba Hajduk iz Splita uzeli su sinoć veću količinu pića iz prodavnice na benzinskoj stanici Mol u Vrčinu, i otišli ne plativši - rečeno je u MUP Srbije.

To se dogodilo sinoć, a kako je navedeno, na pumpi su nakon toga ispisali i grafite navijačke grupe pomenutog hrvatskog kluba i isprevrtali nekoliko kanti za smeće.

Policija intenzivno radi na identifikaciji učesnika.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track