MODRIĆU SUPRUGA KROJI SUDBINU: Drž' se Vanda, stiže Vanja! Italija bruji o HRVATICI koja je zanat učila od Zdravka Mamića! (FOTO)
Foto: Profimedia

PREGOVARA SA INTEROM

MODRIĆU SUPRUGA KROJI SUDBINU: Drž' se Vanda, stiže Vanja! Italija bruji o HRVATICI koja je zanat učila od Zdravka Mamića! (FOTO)

Fudbal -

Milanski Inter ozbiljan je u nameri da angažuje zvezdu Real Madrida Luku Modrića, a svemu tome posredovaće njegova supruga Vanja.

Kako prenosi “Gazeta delo sport” Luka Modrić je poručio čelnicima Real Madrida da želi da promeni sredinu.

Epilog će biti poznat sledeće sedmice kada će sastanak oči u oči imati predsednik Real Madrida Florentino Perez i Luka Modrić. Čini se da Kraljevi neće moći da nagovore Modrića da ostane u klubu, pa će se uglavnom igrač pitati.

foto: Profimedia

Italijanski list u tekstu piše da je sve počelo tako što je Vanja Bosnić, Lukina supruga, nazvala Inter.

"Sve je počelo telefonskim pozivom njegove supruge, koju je školovao kontroverzni Zdravko Mamić. 'Želite li Modrića?' glasilo je njeno kratko i jednostavno pitanje, na koje Inter nije mogao da kaže ne", piše u listu.

Ali, šok, neverica i oduševljenje pitanjem i ponudom, uskoro su zamenili praktični, brojčani problemi:

foto: EPA/JuanJo Martin

"Modrić u Interu ima platu od 10 milona eura godišnje do 2020. a za mesec dana puni 33 godine. Uz to ide i odšteta Realu, koju Inter teško da može da plati zbog pravila UEFA, finansijskog fer-pleja."

Italijani pišu da je Vanja Modrić preuzela i najteži deo posla - pregovore s Realom oko toga da njenog supruga pusti i Inter. Inter pri tome u nju polaže velike nade, a upoređuju je s najsposobnijim menadžerom današnjice, superagentom Žoržom Mendešom.

foto: Profimedia

"Real će u ovom poslu biti jako težak pregovarač, pa se Inter uzda u veštinu Vanje Bosnić. Uostalom i prilikom Ronaldovog prelaska u Juventus, sve je odradio Mendeš, a Marota i Juve su došli na gotovo."

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track