SRPSKI GOLMAN NA METI BESNIH NAVIJAČA: Pokazao SREDNJI PRST pristalicama Sarajeva, a onda uradio nešto što ih je tek iznenadilo! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen Youtube

OVO NISU OČEKIVALI

SRPSKI GOLMAN NA METI BESNIH NAVIJAČA: Pokazao SREDNJI PRST pristalicama Sarajeva, a onda uradio nešto što ih je tek iznenadilo! (VIDEO)

Fudbal -

Srpski golman Bojan Pavlović u trenutku besa pokazao je srednji prst navijačima Sarajeva koji su mu ironično aplaudirali, a danas je razmislio o svom postupku pa je uradio nešto što ih je dodatno iznenadilo.

Sarajevo je na poluvremenu protiv Atalante gubilo 5:0, a nekoliko pogodaka ide na dušu golmana Bordo tima Bojana Pavlovića.

Navijači Sarajeva su tako nakon jednog napada u kojem je Pavlović uhvatio loptu ispred jednog igrača Atalante počeli ironično da aplaudiraju svom golmanu, a potom je srpski internacionalac napravio veoma primitivan potez.

Pavlović je odlučio da pokaže navijačima srednji prst nakon čega je usledial salva zvižduka sa tribina uz povike "napolje, napolje".

U međuvremenu je shvatio da je gest bio i više nego ružan, te je odlučio da uputi javno izvinjenje.

"Ovim putem želim da kažem da sam svestan da sam napravio glupost i pokazao trneutak slabosti. Izvinjavam se ljudima u klubu i navijačima... Svima nam je teško zbog poraza, svestan sam greške i snosiću posledice koje klub bude izrekao", rekao je Pavlović, nekadašnji golman Crvene zvezde.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track