NIJE SAMO BRIH KRIV ŠTO NISMO PROŠLI! Slaviša Kokeza prvi put u javnosti progovorio o Mundijalu u Rusiji: Mi nemamo tim!
Foto: Nemanja Pančić

POTPUNO OTVORENO

NIJE SAMO BRIH KRIV ŠTO NISMO PROŠLI! Slaviša Kokeza prvi put u javnosti progovorio o Mundijalu u Rusiji: Mi nemamo tim!

Fudbal -

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza prvi put posle debakla na SP u Rusiji govorio je o temama vezanim za fudbal.

Kokeza je u opširnom intervjuu za Sportski žurnal govorio o Mundijalu, Ligi nacija, uspehu Hrvatske i o još mnogim temama vezanim za fudbal.

Prema njegovim rečima, Kokeza smatra da Srbija nije imala igrače za završnicu SP.

oni su predtavljali srbiju na mundijalu
oni su predtavljali srbiju na mundijalufoto: Dado Đilas

"Kad pogledamo istini u oči, mi nemamo tim koji u ovom momentu može da dogura do završnice. Da budemo potpuno precizni, uzmite sve naše igrače pojedinačno i vidite gde igraju... A pogledajte gde igraju Hrvati - za Real, Barselonu, Juventus...", rekao je Kokeza.

Prvi čovek FSS-a se takođe osvrnuo i na sam trenutak eliminacije Srbije sa Svetskog prvenstva, kada je naša selekcija poražena u 2. kolu grupne faze od Švajcarske koju je sudio Nemac Feliks Brih.

brih nije svirao očigledan penal nad mitrovićem
brih nije svirao očigledan penal nad mitrovićemfoto: AP

"Napravio je ogrmonu šetetu našoj reprezentaciji i državi, najviše fudbalu, ali ne treba sada da uzimamo to kao jedini razlog zbog kojeg nismo uspeli da se plasiramo u osminu finala", zaključio je Kokeza.

kurir.rs / Sportski žurnal

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track