NEVEROVATNO: Vidalov sin otkrio da tata ide u Barsu!
Foto: Reuters

klinac najavio transfer

NEVEROVATNO: Vidalov sin otkrio da tata ide u Barsu!

Fudbal -

Mali Alonso pre pet dana objavio na svom Jutjub kanalu da fudbaler Bajerna pregovara s Kataloncima iako su svi mediji pisali da je već u Interu

Svetski mediji su proteklih dana spekulisali da je Arturo Vidal dogovorio prelazak u Inter, ali je on sve vreme bio u razgovorima sa Barselonom.

Međutim, Vidalov sin Alonso je na svom Jutjub kanalu još pre pet dana objavio da njegov tata ide u Barsu. Međutim, sve je prošlo neopaženo jer deca svašta objavljuju na društvenim mrežama i mnogi to shvataju neozbiljno, baš kao i Arturo Vidal i njegov tim.

- I dalje ne znam gde će tata igrati naredne sezone, ali dva kluba su u pitanju: Barselona i Inter - rekao je mali Alonso.

foto: Privatna Arhiva

Tek u petak njegova informacija dobila je zvaničnu potvrdu. Arturo Vidal će iz Bajerna preći u Barsu, pošto je dogovorio sve uslove svog prelaska na stadion Nou kamp. Španski mediji spekulišu da je Barselona Nemcima platila za Vidala obeštećenje oko 30 miliona evra. Katalonski klub obećao je Čileancu platu od sedam miliona evra, plus milion evra kroz bonuse. Valja napomenuti da je Vidal u Bajernu imao platu od osam miliona evra, dok mu je Inter nudio samo pet.

Trener Barselone Ernesto Valverde insistirao je na dolasku Artura Vidala, pravog ratnika na sredini terena, jer njega vidi kao idealnu zamenu za Brazilca Paulinja, koji se posle godinu dana vratio u Kinu. Vidal će igrati zajedno sa Rakitićem i Busketsom.

Tatin šampion

Mali Alonso je dijabetičar

Arturo Vidal obožava svog sina Alonsa. Tako je pre dve godine, kada je malom Alonsu dijagnostikovan dijabetes tipa 1, na svom telu istetovirao insulinsku pumpu i napisao "šampion", sve kako bi pružio podršku nasledniku da se izbori sa šećernom bolešću. Inače, Vidal se proteklih godina u Nemačkoj rado sa sinom odazivao na sve akcije koje su organizovali dijabetičari.

30 miliona evra iznosi obeštećenje 7 miliona evra biće Vidalova plata 5. klub je Barsa u Arturovoj karijeri

Kurir sport/ A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track