NISU NOSIOCI: Težak posao za Baticu i Partizan u baražu!
Foto: Starsport©

Liga evrope

NISU NOSIOCI: Težak posao za Baticu i Partizan u baražu!

Fudbal -

Crno-beli u poslednjoj rundi mogu da igraju protiv Sevilje, Zenita, Bazela, Bešiktaša, Olimpijakosa, Kopenhagena, Brage, FCSB, Genta, Genka, Maribora, Makabija i Fejnorda

Fudbalere Partizana sa novim trenerom Zoranom Mirkovićem ćeka težak put ka grupnoj fazi Lige Evrope. Crno-beli u trećem kolu igraju dvomeč protiv danskog Nordsjelanda, koji je bio bolji od švedskog AIK. Partizan je narednog četvrtka gost u prvoj utakmici, a revanš je 16. avgusta u Humskoj.

Posle te utakmice i u slučaju prolaska Partizan očekuje jake rivale. Zahvaljujući godinama sticanom koeficijentu (17.000), Partizan je u prve tri runde bio izvlačen kao nosilac, ali to u baražu neće biti, pa će ponedeljak dočekati na istoj strani žreba kao i subotički Spartak (3.750).

Potencijalni rivali crno-belih i "plavih golubova" su: Sevilja, Zenit, Bazel, Bešiktaš, Olimpijakos, Kopenhagen, Braga, FCSB, Gent, Genk, Maribor, Makabi i Fejnord.

Naravno, pod uslovom da svi kao favoriti prođu protivnike u trećem kolu. Termini poslednje faze kvalifikacija za Ligu Evrope su 21. i 22. avgust, odnosno 28. i 29. avgust i tim utakmicama biće završene evropske kvalifikacije.

Kurir sport/A. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track