PARTIZAN U SPECIFIČNOM TRENUTKU: Sa navijačima Mladost mora da padne
Foto: Starsport©

LAZETIĆ VODI EKIPU

PARTIZAN U SPECIFIČNOM TRENUTKU: Sa navijačima Mladost mora da padne

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera Partizana Žarko Lazetić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa, uz podršku navijača i "neku novu energiju, osvojiti tri boda u predstojećem meču protiv Mladosti iz Lučana u Super ligi Srbije.

"Očekivanja su kao i na svakoj utakmici - da budemo na nivou Partizana... Specifična je situacija, u prelaznom smo periodu, ali ću ja s ostalim saradnicima iz sručnog štaba učiniti sve što mogu da ekipa bude što spremnija, odnosno da na terenu bude motivisana, ambiciozna i da ostvari novu pobedu u domaćem prvenstvu i nastavi trku za titulom", rekao je Lazetić.

Fudbalski klub Partizan juče je raskinuo saradnju s trenerom Miroslavom Djukićem, ekipu će u nastavku sezone voditi Zoran Mirković, ali će na sutrašnjem meču protiv Mladosti na klupi crno-belih biti Žarko Lazetić.

"Želeo bih, pre svega, da čestitam Mladosti na kontinuitetu koji imaju, jer su jedna od retkih ekipa u našoj ligi koja u odnosu na prošlu sezonu ima samo jednog novog igrača u timu. To je sigurno njihov veliki kvalitet. Imaju trenera (Nenada Milovanovića) koji je možda najiskusniji u našoj ligi, koji najbolje poznaje ligu i koji će sigurno znati da ih dobro pripremi za ovu utakmicu", rekao je Lazetić.

"Sa te strane, znamo šta od njih možemo da očekujemo. Ali, ponavljam, mi ćemo se pripremiti najbolje što možemo i očekujem da ćemo uz podršku navijača i neku novu energiju zabeležiti tri boda", dodao je pomoćni trener Partizana.

Partizan u naredna dva i po meseca ne može da računa na povređenog Zorana Tošića.

"Nemanja Nikolić se priključio treninzima, ali još nije dovoljno spreman. Videćemo s medicinskim timom da li može da igra sutra pošto je jako malo sa nama. Osim njih dvojice svi ostali bi trebalo da budu spremni", rekao je Lazetić.

Utakmica trećeg kola Super lige Srbije Partizan - Mladost igra se sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track