DEBI IZ SNOVA: Utisci Veljka Simića posle prvenca za Crvenu zvezdu
Foto: Starsport©

TREBALO MU MANJE OD DVA MINUTA ZA GOL

DEBI IZ SNOVA: Utisci Veljka Simića posle prvenca za Crvenu zvezdu

Fudbal -

Nešto manje od dva minuta na debitantskom meču bilo je potrebno Zvezdinom novajliji Veljku Simiću da postigne prvenac u crveno-belom dresu ptoiv Voždovca.

- Utisci su fenomenalni, nisam mogao da zamislim bolji debi. Prvi gol u ovom klubu je nešto o čemu mnogo fudbalera sanja, a meni se taj san ostvario veoma brzo. Čitava akcija koja je prethodila golu je dobro uigrana, odličan centaršut Gobeljića, sačekao sam povratnu loptu, ragovao sam brzo i poslerećilo mi se da je lopta ušla u gol. Porodica je uvek uz mene i zato bih njima posvetio ovaj gol, kao i našim fenomenalnim navijačima koji su uvek uz ekipu i koji su nam dodatna snaga – rekao je Simić.

U dosta izmenjenom sastavu u odnosnu na prethodnu utakmicu izabranici Vladana Milojevića odlično su se snašli na meču „na krovu”.

- Svi znaju da Zvezda ima dva podjednako dobra tima, da su svi igrači izuzetno kvalitetni i da svi možemo da odgovorimo na sve zahteve na više frontova. Pokazali smo to danas na meču sa Voždovcem. Osvojili smo nova tri boda, prvi smo na tabeli, što je u ovom momentu najvažnije. Odigrali smo danas prvih 60 minuta na jako visokom nivou, posle toga smo malo pali, nepotrebno zakomplikovali utakmicu i možda doneli malo napetiju završnicu utakmice našim navijačima, ali najvažnije je da smo na kraju trijumfovali.

Izabranike Vladana Milojevića već za tri dana očekuje duel u rećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka.

- Do sada smo bili fokusirani samo na meč sa Voždovcem, sada ćemo se okrenuti analizi Spartaka. Očekujem svakako da ćemo se dobro pokazati u tom susretu, mi smo Zvezda i to se od nas očekuje. Idemo na pobedu – poručio je Simić.

(FK Crvena zvezda, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track