OVO SMO SVI ČEKALI: Oglasila se prva zvezda ovog prelaznog roka! Evo šta je Sergej rekao o svom transferu u Real Madrid (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

bomba

OVO SMO SVI ČEKALI: Oglasila se prva zvezda ovog prelaznog roka! Evo šta je Sergej rekao o svom transferu u Real Madrid (VIDEO)

Fudbal -

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić po prvi put se oglasio povodom svog transsfera iz Lacija u neki os evropskih velikana.

Sergej je na iznenađenje mnogih odigrao utakmicu za svoj Lacio u prijateljskoj utakmcii u subotu protiv Arsenala.

On je ušao u igru u 62. minutu umesto Radua, ali to ništa nije pomoglo Rimljanima da izbegnu poraz od ekipe iz Londona.

– Nisam znao koliko ću igrati. Bilo je lepo, srećan sam zbog povratka na teren. Igrao sam pola sata, nadam se da ću imati dobru minutažu i dalje. Kada sam stigao sa odmora, sačekalo me je mnogo navijača, bilo je predivno. Trenutno sam tu, još sam pod ugovorom, ali nikad ne znate šta može da se dogodi u fudbalu. Mislima sam trenutno u Laciju, koncentrisan sam isključivo na svoj tim – poručio je reprezentativac Srbije.

Tokom leta se dosta spekuliše o njegovom prelasku u redove mnogobrojnih velikanima među kojima su PSŽ, Juventus, Real Madrid i mnogobrojni, a poslednja aktuelna ponuda stiže iz Milana koji bi ga uzeo na pozajmicu za 40 miliona evra, dok bi ostatak od 80 miliona platili narednog leta.

Da li je ova utakmca za Lacio samo uverita u neki tranfer, ili Segej ostaje u Rimu verovatno ćemo saznati u narednih nekoliko dana.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track