SLOVACI BEZ DESETKE: Spartak u Beogradu bez najboljeg igrača!
Foto: www.spartak.sk

Svađa i psovke u svlačionici

SLOVACI BEZ DESETKE: Spartak u Beogradu bez najboljeg igrača!

Fudbal -

Klub iz Trnave biće u prvom meču treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona oslabljen, jer u Srbiju nije otputovao Jan Vlaško koji se sukobio sa trenerom Radekom Latalom

Spartak iz Trnave oslabljen dolazi na megdan Crvenoj zvezdi, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona! Za Beograd nije krenuo Jan Vlaško "desetka" Spartaka koji bi ovog dana mogao da promeni klub, jer se sukobio sa trenerom.

Šef struke Spartaka Radoslav Latal izostavio ga je sa spiska putnika, zbog nediscipline, pošto je Jan Vlaško u revanš meču protiv Legije (0:1) bio najbolji fudbaler prvaka Slovačke.

Jan Vlaško je proteklih dana trenirao sa juniorima i po svemu sudeći do kraja prelaznog roka napustiće Spartak.

- Svuda u fudbalu se dešava da dođe do razmimoilaženja između trenera i igrača. Sigurno je da neću ostati u Spartaku. Do kraja prelaznog roka naći ću klub. Otvoreno je pitanje, hoću li ostati u Slovačkoj, ili ću otići u inostranstvo - rekao je Jan Vlaško za slovačke medije.

Generalni direktor Spartaka Pavel Hoftih rekao je da je pred gostovanje u Beogradu najvažnije za klub da održi zdravu i pozitivnu atmosferu. Otkrio je i da je klub iz Trnave u pregovorima sa Kamilom Vacekom, iskusnim češkim veznim igračem, koji bi trebalo da zameni prgavog Jana Vlaška.

Kurir sport/ A. R.

Foto:Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track