KRAĐA STOLEĆA Rajola koristi sukob Murinja i Pogbe: Menadžer želi da odvede Francuza u Barselonu
Foto: Reuter

Na putu ka Španiji

KRAĐA STOLEĆA Rajola koristi sukob Murinja i Pogbe: Menadžer želi da odvede Francuza u Barselonu

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo i francuski reprezentativac Pol Pogba u lošim su odnosima od početka prošle sezone, a tu situaciju pokušava da iskoristi igračev menadžer Mino Rajola koji bi hteo da ga odvede u Barselonu.

Ni igrač nema ništa protiv da ubuduće bude saigrač Lionela Mesija i društva, ali problem predstavlja tim sa "Old Traforda". Englezi za sada odbijaju svaku pomisao na dogovor, iako je Barselona poslala više nego izdašnu ponudu.

Španci su poslali poruku u kojoj stoji da daju 50 miliona evra, uz dva igrača, Andre Gomesa i Jeri Mine. Ponuda je odbijena iako je Junajted prilično zainteresovan da u svoje redove dovede kolumbijskog štopera.

Murinjo nije propustio priliku da pecne Francuza ni nakon što je osvojio Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Mislim da je Svetsko prvenstvo savršeno za njega kao igrača da da najbolje od sebe. Zašto? Zato što su izolovani od ostatka sveta i mogu se posvetiti samo fudbalu, nikakvim reklamama i obavezama", rekao je Portugalac.

Prelazni rok u Engleskoj traje do petka, a Premijer liga počinje za vikend. U Španiji je prelazni rok otvoren do kraja avgusta, pa Rajola ima još vremena da ostvari ovaj transfer.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track