NEKA NAŠE ČUDO TRAJE: Spartak dočekuje veliki Brondbi na Marakani!
Foto: Starsport©

Subotičani napadaju Dance

NEKA NAŠE ČUDO TRAJE: Spartak dočekuje veliki Brondbi na Marakani!

Fudbal -

Fudbaleri Spartaka priredili su senzaciju kada su u 180 minuta izbacili Spartu iz Praga u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Tako su došli u situaciju da večeras (20.45) na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu igraju s danskim Brondbijem.

I opet je uloga favorita dodeljena gostima. I to apsolutnog. Ali Subotičani su nas uverili da im prija takav odnos snaga pre nego što počne utakmica. Napadač Bojan Čečarić, strelac gola iz Praga, koji je Spartak i doveo do trećeg kola kvalifikacija, veruje da i danski tim može biti eliminisan u predstojećem dvomeču.

Spartak na Marakani dočekuje danskog velikana Brondbi, a kvota da neće biti poražen (dupla šansa 1X) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Spartak Subotica - Brondbi.

- Oni su čvrsta i agresivna ekipa koja igra tvrd fudbal. Sigurno da možemo da im odgovorimo istom merom. Kad smo mogli da izbacimo Spartu iz Praga, što ne bismo i Brondbi. Ako ponovimo igru iz prve utakmice sa Česima, mislim da imamo velike šanse protiv njih - rekao je Čečarić i poručio:

- Biće nam veći motiv jer će na Marakani biti lep ambijent. Nadam se da će doći mnogo navijača da nas bodri. Naši roditelji, prijatelji, prijatelji kluba... Lep je to osećaj za nas igrače. I u Novom Sadu i u Pragu su nas bodrili, nadam se da će doći i u Beograd i pozivam ih da opet budu naš 12. igrač.

Kurir sport/Gojko Filipović, foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track