DIREKTOR CRNO-BELIH NAJAVIO VELIKU PROMENU Vazura: Partizanu je najbitnije da pokrijemo stadion! Moramo da napravimo bedem!
Foto: Dado Đilas

Renovira se Humska

DIREKTOR CRNO-BELIH NAJAVIO VELIKU PROMENU Vazura: Partizanu je najbitnije da pokrijemo stadion! Moramo da napravimo bedem!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan ima stari projekat za renoviranje stadiona u Humskoj, ali ima i idejni projekat koji će u narednim danima proslediti projektantskoj kući.

Osnovna ideja crno-belih, prema rečima generalnog direktora Miloša Vazure, je da se pokrije stadion.

"Partizanu je najbitnije da pokrije stadion i otprilike znamo koliko nam je novca potrebno. Svedoci smo raznih rešenja koja su iskorišćena na stadionima širom Evrope. Dobar primer je i stadion u Atini, gde je cirada, ali kod nas su jače zime i tako nešto nije moguće. Mi, praktično, moramo da napravimo bedem oko stadiona, dobija se i novi prostor i znam da je to najskuplja stavka. Kada se to završi, onda može i sve ostalo. Naša je ideja da pokrijemo stadion, da renoviramo istočnu i zapadnu tribinu i napravimo nove lože", rekao je Miloš Vazura za Mondo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je rekao da je država obezbedila novac za renoviranje stadiona Partizana i Crvene zvezde i da je sada na ta dva kluba da završe projekte.

Kurir sport/Mondo Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track