KRISTIJAN GOLUBOVIĆ POSTAO ZVEZDA PREMIJER LIGE: Legenda Liverpula ZAPALILA INTERNET! Srpski žestoki momak glavna faca u Engleskoj (FOTO)
Foto: Stefan Jokić, Printscreen

Pa ovo je hit

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ POSTAO ZVEZDA PREMIJER LIGE: Legenda Liverpula ZAPALILA INTERNET! Srpski žestoki momak glavna faca u Engleskoj (FOTO)

Fudbal -

Legende Mančester junajteda i Liverpula Geri Nevil i Džejmi Karager sjajno funkcionišu kao komentatorski par, a uživaju i u međusobnom zadirkivanju.

Džejmi je bio zaista kreativan, pošto je na Instagramu postavio fotografiju Kristijana Golubovića i pozvao sve pratioce da odgledaju direktan prenos utakmice Mančester junajteda i Lestera, prvog meča nove sezone u Premijer ligi.

- Pridružite se Geriju i meni na startu Premijer lige - napisao je Džejmi uz fotografiju, aludirajući na sličnost Gerija Nevila i kontroverznog Kristijana.

I zaista, kada se bolje pogleda, njih dvojica veoma liče. Odmah su usledili i komentari, a naročito su bili zanimljivi oni s ovih prostora.

- Tvrdim, nepobediv sam - citirao je Kristijana jedan pratilac, dok je drugi upitao Nevila:

- Gospodine Nevil, da li uopšte znate ko je ovaj s fotografije?

- Gasi sve! Karager objavio Kristijana na Instagramu! - bio je oduševljen fan iz Srbije.

Džejmi Karager i Geri Nevil
Džejmi Karager i Geri Nevilfoto: AP

Geri Nevil svojevremeno nije bio omiljen kod navijača Liverpula, a i danas se pamti kako je slavio golove u velikim derbijima. Karager ga je nedavno naterao da obuče dres Liverpula, a sve kao deo opklade. Geri je, naime, poražen u u penal seriji, pošto je Džejmi odbranio udarac s bele tačke svom prijatelju. Za kaznu, Nevil je obukao dres s brojem 23, koji je u Liverpulu nosio Karager. Interesantno je da taj broj na leđima sada nosi Džerdan Šaćiri.

Kurtir sport/Predrag Gajić, foto: Stefan Jokić/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track