ENGLEZI SE SPRDAJU S MARKECOM: I navijači zaboravili na Srbina u Liverpulu
Foto: Reuters

BRITANSKI MEDIJI SU NEMILOSRDNI

ENGLEZI SE SPRDAJU S MARKECOM: I navijači zaboravili na Srbina u Liverpulu

Fudbal -

Srpski fudbalski reprezentativac Lazar Marković i dalje se vodi kao član Liverupla, ali nije ni blizu čak ni klupe sa rezervnim igračima slavnog kluba sa Enfilda. Markecu se sigurno ne sviđa ni status koji ima u britanskim medijima

Englezi su se potrudili da naprave listu zaboravljenih igrača Premijer lige, iz svakog kluba izdvojili su po jednog fudbalera za kog kažu da i navijači ne znaju da je još uvek tu. Na ovoj, svakako nepoželjnoj, listi našao se i naš internacionalac Lazar Marković.

Bivši fudbaler Partizana zaista se nije snašao u dresu Liverpula, a čak je i trava Enfildu zaboravila kako je to kada on izađe na teren.

- Lazar Marković se borio da se dokaže od kada je Liverpul ispucao 20 miliona funti kako bi ga doveo iz Benfike 2014. godine - navode Englezi koji ističu i da je Lazar poslednji put za "Redse" igrao u Premijer ligi u maju 2015. godine kada su ugostili ekipu Kvins park rendžersa.

foto: desktop

Srbin je od dolaska na Enfild bio na četiri pozajmice (Fenerbahče, Sporting, Hal i Anderleht), a sada startuje poslednju godinu ugovora koji ima sa "Redsima".

Ipak, postoje neke naznake da bi popularni Markec mogao ove sezone da pokaže nešto više, zadovolji trenera Jirgena Klopa i utiša loš glas koji ga bije kako među navijačima na društvenim mrežama tako i u medijima s Ostrva. Pre nekoliko nedelja Srbin je u prijateljskoj utakmici protiv Blekburna bio strelac za Liverpul na asistenciju Danijela Staridža.

Ko pravi društvo Markoviću na crnoj listi Džoel Kempbel0 - Arsenal Ajron Mings - Bormunt Riči Touel - Brajton Kevin Long - Barnli Džez Ričards - Kardif Lukas Piayon - Čelsi Džoni Vilijams - Kristal Palas Tijas Brauning - Everton Kauli Vudrov - Fulam Jon Gorenc Stanković - Hadersfild Nampalis Mendi - Lester Džejson Denajer - Mančester siti Džejms Vilson - Mančester junajted Anri Seve - Njukasl Sem Galager - Sautempton Paulo Gacaniga - Totenhem Junes Kabul - Votford Ris Oksford - Vest Hem Kurtni Haous - Vulvs

Lična karta Lazar Marković Datum rođenja: 2. mart 1994. Mesto: Čačak Visina: 175 cm Težina: 66 kg Vrednost: 8 miliona (Transfermarkt) Klub: Liverpul

Autor: Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track