SENZACIJA! RONALDO ŽELI SRBINA U JUVENTUSU: Ukoliko hoćete da osvojimo Ligu šampiona dovedite mi OVOG reprezentativca Srbije!
Foto: REUTERS/Maxim Shemetov, REUTERS/Massimo Pinca

bomba

SENZACIJA! RONALDO ŽELI SRBINA U JUVENTUSU: Ukoliko hoćete da osvojimo Ligu šampiona dovedite mi OVOG reprezentativca Srbije!

Fudbal -

Najbolji fudbaler planete Kristijano Ronaldo zapalio je fudbalski svet izjavom da u svojim redovima žele da vidi jednog Srbina ukoliko Juventus želi da osvoji Ligu šampiona.

Ovu vest preneo je španski ''Don Balon'' koji tvrdi da je Portugalac već razgovarao sa Marotom i Paratićijem oko transfera Sergeja Milinkovića-Savića iz Lacija u Juventus.

Problem je u tome što iz Rima za Sergeja traža više od 100 miliona, a Juventus te pare trenutno teško da ima, pre svega zbog transfera Portugalca u redove ''Stare dame.''

Po navodima istih medija, Sergejev otac, koji je veoma značajna karika u njegovoj karijeri je za to da Milinković-Savić ostane u Seriji A, što je veliki plus za čelnike torinskog kluba.

Da li će Juve uspeti da zadovolji i i ovu želju Portugalca, saznaćemo u narednih nekoliko dana pošto prelazni rok u Italiji traje još samo četiri dana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track