Najnovije vesti

DRAMA NA OSTRVU! Liverpul prijavio policiji Mohameda Salaha: Slavni Egipćanin bi mogao da dobije doživotnu kaznu! (VIDEO)
Foto: AP

PREKRŠAJ KOJI ENGLEZI NE PRAŠTAJU

DRAMA NA OSTRVU! Liverpul prijavio policiji Mohameda Salaha: Slavni Egipćanin bi mogao da dobije doživotnu kaznu! (VIDEO)

Fudbal

Fudbalski klub Liverpul prijavio je svoju prvu zvezdu Mohameda Salaha policiji zbog saobraćajnog prekršaja koji je napravio, a prema rigoroznom zakonu Ujedinjenog kraljevstva za taj prestup bi mogao da dobije i doživotnu zabranu upravljanja vozilom. Sve ovo izazvalo je pravu dramu na Ostrvu!

Redsi se nisu mnogo dvoumili posle snimka koji je završio na društvenim mrežama a na kome se vidi kako Egipćanin koristi mobilni telefon tokom vožnje. 

U Engleskoj je korišćenje telefona tokom vožnje zabranjeno, a svakoga ko napravi ovaj prekršaj čeka žestoka kazna. Englezi su po pitanju bezbednosti u saobraćaju veoma rigorozni i ništa ne praštaju!

 

Videoton Marka Nikolića posle 1:1 u Švedskoj ima sjajnu šansu da obezbedi sigurno učešće u grupama Lige Evrope. Kvota na keca u Mađarskoj je čak 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Videoton - Malme.

 

Navijači su zvezdu Liverpula prepoznali na kolovozu, a kako su videli da koristi telefon za volanom, odmah su zabeležili taj trenutak. 

 

PAPRENE KAZNE

Kazne za ovakve prekršaje su šest kaznenih bodova (sa 12 se ostaje bez dozvole i do tri godine), ali je moguće i oduzimanje vozačke dozvole ukoliko je dobijena u poslednjih 48 meseci. Postoji mogućnost i da slučaj dođe do suda, kada je jedna od kazni doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima, dok je novčani deo sankcija 1.000 funti (oko 1.200 evra).

A onda je reagovao i Liverpul  koji je posle pregledavanja snimka, obavestio lokalnu policiju o postojanju tog video zapisa, a potom se oglasio i kratkim saopštenjem za javnost:

 

"Naš klub je, posle razgovora sa samim igračem, obavestio policiju o snimku i okolnostima u kojima je on nastao. Sa našim fudbalerom smo takođe popričali i ovu stvar ćemo rešiti interno. Ni mi kao klub, ni naš igrač - neće se više oglašavati ovim povodom", ističu u FK Liverpul.

 

kurir.rs / kurir sport

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...