Najnovije vesti

HUMANOST GRAĐEVINARA NA DELU: Nesvakidašnji potez FK Rada!
Foto: FK rad

bravo

HUMANOST GRAĐEVINARA NA DELU: Nesvakidašnji potez FK Rada!

Fudbal

Fudbalski klub Rad iz Beograda, koji se takmiči u Super ligi Srbije, na početku nove takmičarske 2018/2019 sezone, podržao je Humanitarnu organizaciju Srbi za Srbe i našu SMS kampanju na broj 7763 u Srbiji, putem reklame na dresovima prvog tima. Na mestu tradicionalno predviđenom za sponzore, FK Rad je odlučio da podrži našu organizaciju.

Takođe, FK Rad je obezbedio reklamni prostor na ogradi svog stadiona Kralj Petar I na Banjici, gde će uskoro biti postavljena reklamna zastava za humanitarni broj 7763 putem kojeg naša organizacija svakodnevno prikuplja donacije za pomoć socijalno ugroženim porodicama širom Srbije i Balkana. Takođe, tokom utakmica prvog tima, na ulazima u stadion biće postavljene i donatorske kutije u koje će gledaoci moći da prilože sredstva za pomoć.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe upućuje neizmernu zahvalnost Fudbalskom klubu Rad na ovom, za Srbiju, nesvakidašnjem gestu i promociji naše organizacije i SMS broja. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama na ovaj način uspeti da okupimo još više ljudi i dobrotvora koji će saznati za našu akciju i podržati je slanjem SMS poruka.

foto: FK rad

Takođe, upućujemo poziv svim drugim fudbalskim klubovima u Srbiji kao i svim sportskim klubovima koji poput FK Rad žele, hoće i mogu da na bilo koji način obezbede reklamni prostor za humanitarni broj 7763, donatorske kutije i našu organizaciju da nas kontaktiraju i pridruže se sve većem timu dobrotvora koji brinu o višedetnim porodicama u teškoj životnoj situaciji.  

Kurir sport

Foto: FK Rad

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...