ZVEZDIN NAJBOLJI IGRAČ ODLAZI U JEDNU OD NAJJAČIH LIGA EVROPE: Radonjić prodat Marseju tokom meča u Trnavi?! Crveno-belima stižu ogromne pare!
Foto: Reuters

Budući saigrač Pajeu

ZVEZDIN NAJBOLJI IGRAČ ODLAZI U JEDNU OD NAJJAČIH LIGA EVROPE: Radonjić prodat Marseju tokom meča u Trnavi?! Crveno-belima stižu ogromne pare!

Fudbal -

Francuski Olimpik iz Marseja ozbiljno je zagrizao za najboljeg igrača Crvene zvezde Nemanju Radonjića, a Kurir saznaje da je ta ponuda stigla odmah nakon što je talentovani igrač postigao odlučujući gol za crveno-bele u pobedi nad Spartakom u Trnavi!

Klub sa juga Francuske spreman je da izdvoji čak 10 miliona evra, što je najbolja ponuda koja je stigla za Radonjića.

Oni ga vide kao idealno rešnje na levoj poziciji i procenjuju da bi bio odličan u tandemu sa njihovim najboljim igračem Dimitrijem Pajeom, koji igra na desnoj strani.

Podestimo da se prethodnih dana spekulisalo da bi reprezentativac Srbije mogao da ode u Sevilju, i da su Španci hteli da ga angažuju za devet miliona evra, što je do ove ponude Marseja bila najbolja opcija.

Kako sada stvari stoje, njegovi mečevi protiv Salcburga u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, bez obzira na to da li crveno-beli budu obezbedili učešće u tom takmičenju ili ne, biće poslednji u crveno-belom dresu. Taj uslov su postavili čelnici Zvezde i Olmimpik je prihvatio njihov predlog.

Radonjić je posle učešća na Svetskom prvenstvu ovg leta bio glavni adut Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dao je četiri gola, a onaj poslednji, protiv Trnave u produžecima, obezbedio je klubu novu finansijsku injekciju jer siguran plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Ovako je rasla Nemanjina vrednost Jun 2015. - 50.000 evra Maj 2016. - 350.000 evra Decembar 2017 - 300.000 evra Januar 2016. 2,5 miliona evra Maj 2018. - 6 miliona evra Avgust 2018. 10 miliona evra

Nemanja Radonjić Rođen: 15. februar 1996. Grad: Niš Bračni status: neoženjen Karijera Početak: Igrao za mlađe kategorije Medijane i Radničkog iz Niša Uspon: Prešao u Partizan 2010, ali je posle tri godine otišao u Konstancu, pa u Romu. Profi: Roma, na pozajmici u Čukaričkom, pa u Zvezdi Uspesi: Šampion Srbije

Milan Nastić

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track