GOLMAN ZVEZDE SPREMAN ZA SALCBURG Borjan: Biće teško bez navijača
Foto: Profimedia

otvoreno o svemu

GOLMAN ZVEZDE SPREMAN ZA SALCBURG Borjan: Biće teško bez navijača

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde punom parom pripremaju se za naredni evropski izazov. Izabranici Vladana Milojević već u utorak dočekaće na svom terenu ekipu Salcburga u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Odigrali smo fenomenalnu utakmicu u Trnavi, još uvek smo svi prepuni pozitivne enegrije i utisaka. Uradili smo veliku stvar, ali sada već moramo da budemo fokusirani na to da se što bolje pripremimo za plaj-of Lige šampiona i za jesen u Evropi. Biće mnogo teško, svesni smo šta nas čeka, ali iskreno svi jedva čekamo svaku sledeću utakmicu – rekao je Borjan i dodao:

- Biće teško bez podrške sa tribina, ali znamo da će i atmosfera oko stadiona, kao i u našoj svlačionici biti fenomenalna, a to je ono što nas nosi i pokreće na svakom treningu i na svakoj utakmici. Pripremićemo se dobro za ono što nas očekuje na terenu, stručni štab već analizira njihovu igru, a mi ćemo dati sve od sebe da napravimo što bolji rezultat. Obratićemo pažnju na slabe tačke Salcburga, da vidimo gde možemo da napadnemo, da dođemo do pobede i da posle mnogo godina ponovo uđemo u Ligu šampiona.

Zvezdin čuvar mreže osvrnuo se i na penal koji je Spartak promašio u finišu meča u Trnavi.

- Izgleda da sam uplašio igrača Spartaka, pa je promašio okvir gola. Dok se nameštao da šutira prolazilo mi je kroz glavo koliko je važno na psihološkom planu za ekipu i za mene da odbranim taj udarac. Nismo želeli da komplikujemo utakmicu u poslednjim minutima, već da je mirno privedem kraju i da proslavimo kako dolikuje sa našim navijačima.

Fotografije sa proslave nakon pobede nad Spartakom obišle su domaće medije i bile su najlepši utisak sa meča.

- Dve godine za redom igramo Ligu Evrope minimum, zaslužili smo da nas ima svuda na Internetu i u novinama. Iskreno smo se svi radovali, pevali i slavili posle utakmice. To su nam svima najlepši momenti, kada znate da ste uradili nešto veliko, da ste doneli radost navijačima i još možete da je podelite sa njima. Hvala im što su uvek uz nas – poručio je Borjan.

Kurir sport

Foto: Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track