NOVO UDRUŽENJE NAVIJAČA ZVEZDE U REPUBLICI SRPSKOJ: Srbac je ceo crveno-beo!
Foto: FK Crvena zvezda

VIŠE OD 50 DELIJA

NOVO UDRUŽENJE NAVIJAČA ZVEZDE U REPUBLICI SRPSKOJ: Srbac je ceo crveno-beo!

Fudbal -

Fudbaleri Zvezde uživaju ogromnu podršku, a crveno-bela porodica raste iz dana u dan.

"Sa ponosom možemo da kažemo da je otvoreno još jedno Udruženje navijača Crvene zvezde, ovoga puta u Republici Srpskoj, u mestu Srbac", saopštio je klub iz Ljutice Bogdana.

Navijači crveno-belih, preko 50 njih, okupili su se kako bi ozvaničili osnivanje udruženja.

"Kako se naši navijači uvek drže zajedno, osnivačkoj skupštini prisustvovali su brojni gosti iz Udruženja navijača našeg kluba iz Prnjavora, Banjaluke, Trna, Dervente i Linca", dodaje se u Zvezdinom saopštenju, u kome se još kaže:

"Iako su se naši navijači u Srpcu tek okupili i otpočeli sa radom, oni su već stigli da pokažu humanost. Prva humanitarna akcija organizovana je odmah po osnivanju udruženja, naše pristalice prikupile su novčanu pomoć za lečenje svoje teško obolele sugrađanke".

Brojnim okupljenim zvezdašima obratio se predsednik Udruženja Saša Ilić, dugogodišnji fudbaler i vatreni navijač crveno-belih.

"Svi dobro znamo šta predstavlja Crvena zvezda u međunarodnim okvirima. To jedan od svega 22 kluba na svetu koji su osvojili evropsku i svetsku titulu. Krenuli smo sa registracijom udruženja u sudu kako bismo dobili svoj pečat i organe, nakon čega ćemo aktivno raditi i boriti se za Zvezdu i poštovati statut kluba. Takođe, ovo udruženje će pomagati socijalno ugroženim porodicama i našim teško obolelim sugrađanima kad god budemo u mogućnosti", istakao je Ilić.

Navijači Zvezde u Srpcu uz godišnju članarinu imaće brojne pogodnosti. Na skupštini su usvojeni i mnogi konstitutivni predlozi koji će u narednom periodu biti sprovedeni u delo, kako bi ovo udruženje izraslo u respektabilan pravni subjekat, koji će igrati značajnu ulogu u društvenom životu opštine Srbac, banjalučke regije i Republike Srpske i koji će svom snagom bodriti aktuelnog šampiona Srbije.

"Crvena zvezda želi mnogo sreće i uspeha u radu Udruženju navijača u Srpcu", zaključuje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track