euforija

OGROMNA RADOST I ZADOVOLJSTVO U TABORU CRNO-BELIH: Evo šta su fudbaleri Partizana rekli posle pobede nad ekipom Nordsjelanda (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su Nordsjeland u Humskoj 3:2 (3:1) u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i na taj način zakazali dvomeč za Bešiktašom u plej-ofu za grupnu fazu takmičenja.

Posle meča veliki broj novinara je dočekao fudbalere u miks zoni, a među prvima izjavu je dao odbrambedni fudbaler Svetozar Marković.

On je na meču postigao treći pogodak, što je njegov debitantski gol u evropskim takmičenjima.

"Utisci su odlični, postigao sam svoj prvi gol u Evropi, ali je najvažnije da smo kao tim odigrali dobro i ostvarili plasman u plej-of. Nisam igrač koji često daje golove, ali uspeo sam na ovoj najvažnijoj utakmici do sada i nadam se da ću nastaviti tako", rekao je Marković.

Strelac izjednačujućeg pogotka za Partizan Nemanja R. Miletić rekao je da je ekipa u meču s danskim timom pružila svoj maksimum.

"Svi znate šta nosi dres Partizana i šta grb ovog kluba... Večeras je naš 12. igrač bila publika i hvalam im na tome. U svlačionici smo se dogovorili da da izginemo na terenu, jer ovo nam je šansa. Evropa je nešto lepo. Dali smo sve od sebe. Hvala Bogu, prošli smo dalje", rekao je Miletić.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track