VELIKO POJAČANJE ZA BRĐANE: Asmir Kajević se vratio i potpisao novi ugovor
Foto: Starsport©

NASTAVAK SARADNJE

VELIKO POJAČANJE ZA BRĐANE: Asmir Kajević se vratio i potpisao novi ugovor

Fudbal -

Fudbalski klub Čukarički potpisao je dvogodišnji ugovor sa Asmirom Kajevićem, saopšteno je danas.

"Čekao sam inostrani angažman, te nisam počeo pripreme sa ekipom. Nije bilo ponude koja bi za mene bila zadovoljavajuća, u dogovoru sa vlasnikom, kao i ostalim ljudima u klubu, dogovorio sam povratak na Banovo brdo. Znam gde dolazim, proveo sam ovde poslednje dve godine", rekao je Kajević za klupski sajt.

Kajević je registrovan za Čukarički pa će pravo nastupa imati već u subotu od 19 časova protiv novosadskog Proletera u Beogradu, u petom kolu Super lige Srbije.

"Sada imamo novog trenera, bio sam u komunikaciji sa igračima i preneli su mi samo pozitivne utiske. Siguran sam da ću se brzo prilagoditi. Nisam spreman koliko bi trebalo, ali održavao sam formu individualno. Brzo ću biti na maksimumu, uz pomoć ljudi iz stručnog štaba. Pratio sam klub na početku šampionata, nedostajalo nam je i malo sreće protiv Zemuna i Bačke", naveo je Kajević.

Govoreći o Proleteru, Kajević je rekao da je to dobar tim i da je plasmanom u Super ligu pokazao da je kvalitetan.

"Ako trener kaže, spreman sam da uskočim i pomognem ekipi da dodje do vredne pobede", rekao je Kajević.

Zadovoljstvo povratkom Kajevića na Banovo brdo istakao je i potpredsednik kluba Nenad Mirosavljević.

"Kajević je potpisao novi ugovor, stari mu je istekao u junu. On praktično nije ni odlazio iz kluba. Tražio je inostrani angažman, ali na kraju smo se dogovorili da nastavimo saradnju. Veoma je kvalitetan igrač, pomoći će nam u ostvarivanju naših ciljeva", rekao je Mirosavljević.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track