BEŠIKTAŠ DOVEO OZBILJNO POJAČANJE PRED PARTIZAN: Meksikanac sa Mundijala pravo u Istanbul (VIDEO)
Foto: EPA Togla Bozoglu

transfer bomba

BEŠIKTAŠ DOVEO OZBILJNO POJAČANJE PRED PARTIZAN: Meksikanac sa Mundijala pravo u Istanbul (VIDEO)

Fudbal -

Bešiktaš narednog četvrtka gostuje u Beogradu ekipi Partizana u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, a turski klub je doveo jedno zvučno pojačanje. U pitanju je Marko Fabijan, reprezentativc Meksika.

Ugovor bi trebao da bude ptpisan u narednih nekoliko dana, a kolika će vrednost transfera biti još nije poznato. Spekuliše se da se radi o sumi od oko 4 miliona evra.

Meksikanac dolazi iz Ajntrahta iz Bundeslige. Ima 29 godina i dosta ozbiljnih problema sa leđima, koji su prema njegovim rečima konačno prevaziđeni.

Londonski derbi, u koji Čelsi ulazi s mnogo više samopouzdanja, pošto se u prvom kolu videlo da Arsenal i dalje ima dosta problema. Kec nosi kvotu 1,75, a dvojka čak 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Arsenal

Pored Frankfurta nastupao je još za Gvadalaharu i Kruz Azul, a za selekciju Meksika upisao je 40 nastupa uz devet postignutih golova. Bio je član reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde je odigrao jedan meč ušavši sa klupe u duelu sa Švedskom.

Kurir sport

foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track