VIKA I DREKA ZBOG RONALDA! Trener Juventusa grmeo u svlačionici, besan na igrače samo tako! (VIDEO)
Foto: EPA/FILIPPO VENEZIA, Reuters

UPRKOS POBEDI, NIJE ZADOVOLJAN

VIKA I DREKA ZBOG RONALDA! Trener Juventusa grmeo u svlačionici, besan na igrače samo tako! (VIDEO)

Fudbal -

Trener Juventusa Masimilijano Alegri bio je besan na igrače, smatrajući da nisu dovoljno pomagali Ronaldu na terenu u meču protiv Kjeva iz Verone (3:2).

Premijera Serije A je bila spektakularna iako najveće pojačanje šampiona Italije Kristijano Ronaldo nije dao značajan doprinos pobedi svog tima.

"Izdržao je dobro fizički. Trenira s nama tek sedam dana i odigrao je zaista dobro. Šteta što nije dao gol. Njegov učinak zavisi i od saigrača koji ga okružuju. Imao je nekoliko udaraca na gol, nekoliko dobrih kretnji, a to naši igrači moraju pročitati i poslati loptu na pravo mesto. Moraju pomoći Ronaldu. Impresioniran sam kako se uklopio, bio je vrlo srećan u svlačionici", rekao je Alegri koji je isto to ponovio i igračima, a kako prenose italijanski mediji grmelo je iz svlačionice.

ronaldo ništa specijalno nije pokazao
ronaldo ništa specijalno nije pokazaofoto: Reuters

"Stara dama" je krenula furiozno, povela preko Kedire već u trećem minutu, i odmah zatim promašila nekoliko velikih šansi. Domaćin se tokom prvog poluvremena oporavio od šoka, zaigrao bolje i napravio preokret.

Stepinski je u 38. minutu izjednačio, a u 56. vođstvo "letećim magarcima" sa bele tačke doneo je Đakerini, koji se nije radovao, jer je tokom karijere igrao u Juventusu.

Usledio je žestok pritisak gostiju, koji je urodio plodom u 77. minutu, kada je posle kornera i uz pomoć povratnika Bonućija, Bani postigao autogol.

U finišu utakmice posle šuta Mandžukića glavom, lopta je prešla liniju gola Kjeva, ali pogodak nije priznat, jer je tome prethodio prekršaj Ronalda nad golmanom Sorentinom, čiji je pad doneo paniku na stadionu. Hitno mu je ukazana lekarska pomoć, pa je iznesen sa terena.

Juventus je ipak stigao do trijumfa golom rezerviste Bernardeskija u 93. minutu.

Za Kjevo su igrala trojica srpskih fudbalera: Nenad Tomović i Ivan Radovanović ceo meč, a Filip Đorđević od 66. minuta.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track