PUKLO! ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Luka nije više mogao da ćuti! Milivojević isprozivao selektora Krstajića ZBOG POGREŠNIH ODLUKA na Mundijalu!
Foto: Starsport©, Dado Đilas

on zna ko je kriv

PUKLO! ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Luka nije više mogao da ćuti! Milivojević isprozivao selektora Krstajića ZBOG POGREŠNIH ODLUKA na Mundijalu!

Fudbal -

Bez obzira na činjenicu da je Mundijal gotov pre nešto više od mesec dana strasti se u Srbiji i taboru Orlova ne smiruju.

Kapiten Kristal Palasa i reprezentativac Srbije Luka Milivojević prvi put je otvreno pričao o SP u Risiji i to u intrevjuu za engleski Dejli Mejl, u kome je otvoreno kritikovao selektora Mladena Krstajića za odluke koje je doneo tokom Mundijala u Rusiji.

BATE će imati težak posao da obezbedi prolaz u Ligu šampiona jer mu je rival u plej-ofu PSV. Kvota na keca u Belorusiji je 3,60, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč BATE Borisov - PSV.

Da se podsetimo, Luka je odigrao samo jednu celu utakmicu i to na premijeri Mundijala kada smo upisali jedinu pobedu. U drugoj je zamenjen protiv Švajcarske u 80. minutu, kada je umesto njega ušao Nemanja Radonjić, a ubrzo nakon toga Srbija je primila gol i ostala bez krucijalnog boda za narednu fazu.Protiv Brazila Milivojević nije ni ušao u igru, a Srbija je poražena i mogla je da pakuje kofere za povratak.

foto: Dado Đilas

Miljenik navijača Palasa prvi put je pričao o selektoru Krstajiću i njegovim pogrešnim odlukama pre svega na mečevima sa Švajcarskom i Brazilom.

'' Počeli smo dobro, 95% ekipa koje pobede u prvoj utakmici prođu dalje. Ali, druga utakmica je bila ona koja je odlučila našu sudbinu. Mislim da smo morali da budemo iskusniji i da više igramo na rezultat poslednjih 15 minuta. Pokušali smo da rizikujemo, gde po mom mišljenju nismo smeli.''

''Na utakmici protiv Brazila je selektor imao svoje mišljenje, nešto što je on pokušao i na kraju smo izgubili, pa je to bio loš izbor,'' rekao je Luka za Dejli Mejl.

foto: AP

U narednih nekoliko dana sleketor Krstajić bi trebao da objavi spisak za utakmice Srbije u ligi nacija, a prema nekim saznanjima Luke neće biti na tom spisku.

Kurir sport

Foto: Starsport, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track