NE MOŽE BEZ ZEMLJAKA: Jokanović otkrio koliko mu znači Mitrović
Foto: Reuters

važna karika

NE MOŽE BEZ ZEMLJAKA: Jokanović otkrio koliko mu znači Mitrović

Fudbal -

Trener fudbalera Fulama Slaviša Jokanović, kaže da ga više od novog ugovora sa engleskim premijerligašem zanima kakve će rezultati beležiti ekipa koja kao primarni cilj ima opstanak u ligi.

- Moj ugovor je u rukama agenta i kluba, kada bude bilo nekih novosti ja ću ih reći, ali u ovom trenutku sam fokusiran samo na posao i Premijer ligu - rekao je srpski strateg.

Istakao je značaj Aleksandra Mitrovića za igru tima.

- On je već igrao Premijer ligu i sa 20 godina postigao osam golova u ovom takmičenju. Jedan je od igrača sa najviše premijerligaškog iskustva u mom timu. Kod njega ne vidim nikakvu nervozu i znam da je uvek spreman da se bori do maksimuma - rekao je trener Fulama.

foto: Reuters

Objasnio je i koliko robusnom napadaču znači kada postigne gol, ali da ipak pre ličnog stavlja ekipni učinak.

- Svakako je lakše kada postigne pogodak, a verujem da će ga ovaj na meču sa Totenhemom pogurati da trenira još jače. Siguran sam da je on onaj tip fudbalera koji će uvek pre izabrati da ne bude strelac, a da tim pobedi nego obrnuto. Od velike je važnosti za ekipu u svim fazama igre, mnogo nam pomaže i u defanzivi kod prekida - sipa reči hvale Jokanović na račun srpskog napadača.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track