BOMBA! KURIR SAZNAJE: Le Talek šalje napadača Monepeljea u Crvenu zvezdu!
Foto: Privatna Arhiva

devetka pred vratima marakane

BOMBA! KURIR SAZNAJE: Le Talek šalje napadača Monepeljea u Crvenu zvezdu!

Fudbal -

Agenti fudbalera Đovanija Sija iz Francuske dolaze u ponedeljak u Beograd na pregovore sa Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom

Napadač francuskog Monpeljea Đovani Sio mogao bi da potpiše za Crvenu zvezdu. Bivši fudbaler crveno-belih Damijen Le Talek preporučio je čelnicima svog bivšeg kluba snažnog napadača koji je povremeni reprezentativac Obale Slonovače.

Đovani Sio ima 29 godina i trenutno nije u prvom planu kod trenera Mišela der Zakarijana. Iako ima ugovor sa francuskim klubom do juna 2021. godine, kako saznajemo momak koji je visok 180 centimetara došao bi na jednogodišnju pozajmicu.

Ukoliko se bude pokazao dva kluba bi tokom zime mogla da ugovore obeštećenje koje ne bi trebalo da prelazi 1,5 miliona evra. Agenti ovog fudbalera biće u ponedeljak na Marakani, gde će obaviti pregovore sa Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom. Sio je prošlog leta došao iz Rena u Monpelje za dva miliona evra, a pre toga igrao je za Bazel, Sion, Sošo, Bastiju, Volfzburg i Sosijedad.

Crvena zvezda je pre dve nedelje ostala bez planiranog pojačanja u liku Izraelaca Tomera Hemeda, kojem je supruga upropastila transfer u Beograd. Posle njega, čelnici crveno-belih su se okrenuli Makedoncu Iliji Nesterovskom koji je žarko želeo da napusti Palermo i dođe u Beograd. Međutim, rukovodstvo italijanskog kluba sa Sicilije tražilo je veliki novac, pa se Crvena zvezda okrenula drugim opcijama.

Kurir saznaje i da je Crvena zvezda zainteresovana za mladog fudbalera Radničkog iz Niša Lazara Ranđelovića (21) i da bi on do kraja prelaznog roka mogao da dođe na Marakanu.

Kurir sport/ A. R.

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track