Milojević na mukama

ZVEZDA BEZ STOJILJKOVIĆA OTPUTOVALA U SALCBURG! Veliki peh za crveno-bele pred meč odluke! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Salcburg na revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Posle beogradskih 0:0, šampion Srbije na gostovanju austrijskom prvaku traži put do istorijskog uspeha i plasmana u grupnu fazu elitnog takmičenja.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Pred "meč decenije" crveno-beli su doživeli veliki peh. Naime, na poslednjem treningu pred put u Salcburg napadač Nikola Stojiljković obnovio je povredu mišića i nije se našao na spisku putnika za Austriju.

Na spisku trenera Vladana Milojevića za Salcburg našao se 21 igrač: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Nemanja Milić, Kafu, Milan Pavkov.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Trener Milojević ima veliku dilemu. Da li će šampiona Austrije napasti sa Nemanjom Milićem, koji se oporavio od povrede, ili će u startnu postavu staviti Milana Pavkova... Fudbalere Zvezde u utorak uveče očekuje i trening na stadionu "Red Bul arena".

Legenda uz crveno-bele
Legenda uz crveno-belefoto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Revanš duel sa Salcburgom za ulazak u Ligu šampiona je u sredu od 21.00.

Filip Stojković: Daćemo sve od sebe u Salcburgu

"Svi igrači su raspoloženi i zdravi, čeka nas put, a večeras trening i priprema za utakmicu. Najbitnije će biti da svaki igrač da ne 100 nego 200 odsto mogućnosti, da poginemo na terenu kao do sada i ako budemo zaslužili da prodjemo, sigurno ćemo proći", rekao je Stojković novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

"Očekujem otvoreniju igru Salcburga nego u Beogradu, gde su igrali odbranu 30 odsto bolje nego u dosadašnjem delu sezone i prošloj godini. Imaju svojih nedostataka, nadam se da ćemo ih iskoristiti. Daće bog da prodjemo u Ligu šampiona, bilo je dobro prošle sezone u Ligi Evropa, a nadam se da će biti još bolje posle ove utakmice", rekao je Stojković.

Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track