PREMIJERLIGAŠKA JUTRA: Premijer liga i NBC sport pokreću seriju festivala za navijače u SAD
Foto: Profimedia

PREMIJERLIGAŠKA JUTRA: Premijer liga i NBC sport pokreću seriju festivala za navijače u SAD

Fudbal -

Engleska fudbalska Premijer liga i američka televizija En-Bi-Si sport (NBC Sports) saopštili su danas da će krajem septembra pokrenuti seriju dogadjaja za navijače, a prvi festival održaće se u glavnom gradu SAD.

Na sajtu Premijer lige navedeno je da će novi dogadjaj "Premijerligaška jutra" namenjen fanovima najjače lige na svetu početi 29. septembra u Vašingtonu, kao nastavak početnog dogadjaja iz novembra prošle godine u Njujorku.

Dodaje se da je Vašington prirodan izbor za pokretanje ovog dogadjaja, jer je Premijer liga druga po gledanosti u Ričmondu na En-Bi-Si sportu, odmah iza Baltimora, koji je oko 100 kilometara severno od glavnog grada SAD.

Još uvek je nejasno koliko će dogadjaja biti organizovano tokom sezone, kao i da li će ih biti.

Direktor marketinga En-Bi-Si sporta Dženi Storms rekla je za Asošijeted pres (AP) da je organizacija dogadjaja s fanovima širom SAD prilika da se "poveća gledanost i da navijači imaju više dodira sa Premijer ligom".

"Ovo je normalan proces evolucije. Partnerstvo Premijer lige je snažan pokazatelj koliko su SAD bitno tržište", rekla je Storms.

Fanovi Premijer lige, pored raznih dogadjaja na festivalu, imaće i priliku da uživo vide trofej Premijer lige, kao i da se upoznaju sa specijalnim gostima.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track