Najnovije vesti

REAKCIJA HRVATSKOG LEKARA ODUŠEVILA REGION! Bez razmišljanja je utrčao na teren kako bi spasao SRPSKOG FUDBALERA! (VIDEO)
Foto: AP

VELIKA DRAMA ODVIJALA SE NA MAKSIMIRU

REAKCIJA HRVATSKOG LEKARA ODUŠEVILA REGION! Bez razmišljanja je utrčao na teren kako bi spasao SRPSKOG FUDBALERA! (VIDEO)

Fudbal

Neviđena drama odvijala se na Maksimiru na meču između Dinamo Zagreba i Jang Bojsa.

Švajcarski tim je posle preokreta izborio plasman u Ligu šampiona (2:1), a meč je obeležila povreda srpskog fudbalera Miralema Sulejmanija.

 

U 51. minut Sulejmani je posle jednog duela sa Petrom Stojanovićem završio na zemlji. Fudbaler hrvatskog šampiona ga je zakačio nogom po glavi pa je srpski napadač izgubio svest.

 

Kada je video šta se dešava na terenu, Dinamov doktor Ivica Smodek je utrčao na teren kako bi ukazao pomoć Sulejmaniju. Hrvat nije čekao da mu glavni sudija odobri ulazak na teren...

 

"Sulejmani je ležao oko minut u nesvesti, ali je disao. Proveravali smo mu zenice da vidimo ima li unutrašnje krvarenje. Videli samo da je dobro, a kad je došao svesti bio je potpuno ošamućen. Poslali smo ga na snimanje glave za svaki slučaj", rekao je dr Smodek.

 

Sulejmani je zaradio potres mozga.

 

 

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...