RONALDO, MESI, MBAPE... Evo ko sve može da gostuje Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona! Crveno-beli će imena rivala saznati u četvrtak popodne!
Foto: Starsport©

Najjači stižu u Beograd

RONALDO, MESI, MBAPE... Evo ko sve može da gostuje Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona! Crveno-beli će imena rivala saznati u četvrtak popodne!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak u 18 časova će saznati imena rivala u grupi Lige šampiona!

Kuglice koje će doneti crveno-belima lak ili težak posao zavrteće se u Monaku.

Crvena zvezda je dakle jedna od 32 ekipe koje će se takmičiti u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi. Ono što je jasno, crveno-beli će biti smešteni u četvrti šešir i za rivala neće moći da imaju Briž, Galatasaraj, Inter, Hofenhajm, Jang Bojs, AEK ili Plzenj.

Jasno je da će na Marakanu stići neki od najvećih evropskih klubova. U prvom šeširu se nalaze Real, Atletiko, Barselona, Bajern, Mančester siti, Juventus, Pari Sen Žermen i Lokomotiva, a jedna od ovih osam ekipa će biti nosilac grupe u kojoj se nalazi i Zvezda.

Crveno-beli će i iz drugog šešira dobiti jednog rivala. Kandidati su: Borusija Dortmund, Porto, Mančester junajted, Šahtjor, Napoli, Totenhem, Roma i Benfika.

Ista je situacija i sa trećim šeširom gde se nalaze ekipe: Šalke, Lion, Monako, CSKA, Ajaks, Liverpul, PSV i Valensija.

Uzevši u obzir trenutnu formu, čini se da bi najteža grupa bila Barselona, Roma i Liverpul. Najlakša bi bila grupe gde su Lokomotiva, Šahtjor i Šalke.

Kurir sport

Foto: Starsport©

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track