DERBI 7. KOLA SUPERLIGE U NOVOM SADU: Zvezda gostuje Vojvodini, Partizan čeka Bačku
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

DERBI 7. KOLA SUPERLIGE U NOVOM SADU: Zvezda gostuje Vojvodini, Partizan čeka Bačku

Fudbal -

Utakmicama 7. kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbiji predstojećeg vikenda, a u centru pažnje biće duel u Novom Sadu gde aktuelni šampion i lider prvenstva Crvena zvezda gostuje Vojvodini.

Crveno-beli u fantastičnom raspoloženju idu na stadion Karađorđe zbog istorijskog plasmana u Ligu šampiona, ali i emotivno i fizički ispraženjeni posle Salcburga.

Ipak, nastavak serije pobeda je imperativ i trener Vladan Milojević u nedelju moraće ponovo da "izmisli" dobitnu formulu kombinovanjem tima kako bi Crvena zvezda zadržalan maksimalan učinak pre dvonedeljnu pauzu zbog reprezentacija.

Sa druge strane, Vojvodina se podigla nakon lošeg starta sezone i priključila gornjem domu, pa sigurno ima veliku želju da nastavi u istom ritmu, uz veliki motiv kakav uvek ima protiv beogradskih večitih rivala.

Fudbaleri Partizana, posle ispadanja iz Evrope od Bešiktaša, moraju da se fokusiraju na domaća takmičenja i nakon povratka iz Istanbula u Humsku im dolazi Bačka.

Trener Zoran Mirković, kome je poraz na Bosforu prvi od dolaska, pokušaće da "prodrma" ekipu i vrati je na pobednički kolosek pred mini-odmor.

U istoj rundi izdvaja se zanimljiv duel na Banovom brdu gde Čukaričkom dolazi niški Radnički, Napredak u Kruševcu igra protiv Voždovca, a u malom beogradskom derbiju sastaju se Zemun i Rad u Gornjoj varoši.

Raspored utakmica 7. kola,

večeras:

Mladost Lučani - Mačva (18 sati).

Sutra:

Zemun - Rad (17)

Čukarički - Radnički Niš (18)

Napredak - Voždovac (20)

Radnik - Proleter Novi Sad (20)

Nedelja:

Spartak - Dinamo Vranje (17)

Vojvodina - Crvena zvezda (19)

Partizan - Bačka (21)

Tabela: Crvena zvezda 15 (-1), Radnički Niš 13, Mladost Lučani 12, Čukarički 11, Partizan 10 (-1), Vojvodina 9, Bačka 8, Proleter 7, Voždovac 7, Rad 7 (-1), Mačva 7, Napredak 6 (-1), Radnik 6, Spartak 4, Dinamo Vranje 3, Zemun 2.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track