RONALDO NE PRIZNAJE PORAZ: Portugalac je ljut i uzrujan zbog nagrade Modriću
Foto: Reuters

samo uspeh ga zanima

RONALDO NE PRIZNAJE PORAZ: Portugalac je ljut i uzrujan zbog nagrade Modriću

Fudbal -

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri kaže da je Kristijano Ronaldo bio ljut što nije proglašen za najboljeg fudbalera Evrope i da je sam odlučio da se ne pojavi na ceremoniji u Monaku.

- Ronaldo je bio uzrujan i ljut jer je prošle godine postigao 15 golova i zajedno s Modrićem i ostalima u Realu osvojio Ligu šampiona. Smatra da je zaslužio nagradu, ali to samo pokazuje kako i dalje želi da bude najbolji. Nije došao na dodelu, to je njegov izbor koji moramo poštivati - rekao je trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Podsetimo, Fudbaler Real Madrida i reprezentativac Hrvatske Luka Modrić, dobio je nagradu za najboljeg fudbalera Evrope za sezonu 2017/2018. Odlični vezista je sjajne igre prethodne takmičarske godine krunisao velikim priznanjem. Modrić je osvojio na klupskom nivou titulu prvaka Evrope sa "kraljevskim klubom" treću sezonu uzastopno.

Treba napomenuti i da je Luka Modrić zasluženo dobio nagradu, pošto je ostvario i veliki uspeh na reprezentativnom planu, gde je kao kapiten selekcije Hrvatske stigao do finala Svetskog prvenstva gde su on i saigrači doživeli poraz od Francuske sa 4:2.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track