POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Marko Marin i Goran Čaušić potpisali za Zvezdu!
Foto: Printscreen

bomba

POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Marko Marin i Goran Čaušić potpisali za Zvezdu!

Fudbal -

Kako Kurir nezvanično saznaje, Crvena zvezda je realizovala transfere Marka Marina i Gorana Čaušića i uskoro bi i sam klub trebalo da potvrdi veliki posao poslednjeg dana prelaznog roka u kome je već doveden i Ričmond Boaći.

Marin je potpisao sa Zvezdom trogodišnji ugovor, i za klub će biti vezan do 2021. godine. Vrednost transfera još uvek nije poznata široj javnosti.

Marin je bio glavna meta crveno-belih nakon ulaska u Ligu šampiona, jer je to otvorilo Zvezdi mogućnost da obnovi pregovore usled velike finansijske injekcije koju joj je donelo učešće u elitnom klupskom takmičenju.

Fudbaler Olimpijakosa je bio na meti crveno-belih i na početku prelaznog roka, ali tada je novac bio glavna prepreka za transfer. Sada je i ta prepreka otklonjena i Marin će dobiti priliku da kao najveće pojačanje Zvezde predvodi crveno-bele u Ligi šampiona protiv Liverpula, PSŽ-a i Napolija.

Pored njega, i bivši igrač crveno-belih Goran Čaušić je ponovo potpisao i postao novi fudbaler Zvezde. Ovaj fudbaler iz Sopota ponikao je u Zvezdinoj školi, a tokom karijere branio je boje raznih klubova. Osim Arsenala iz Tule, iz koga je prešao, nastupao je za Osasunu, Rad, Eskišehir.

Mesto u timu Arsenala je ostalo upražnjeno, pa je to iskoristio Ožegović koji će najverovatnije potpisati za ovaj klub u narednih nekoliko sati.

Kurir sport

Foto: Profimedia, FOTOMONTAŽA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track