MURINJO CITIRAO FILOZOFA: Portugalac siguran da će ostati jedan od najboljih na svetu, iako ne osvoji titulu sa Junajtedom
Foto: AP

portugalac u svom stilu

MURINJO CITIRAO FILOZOFA: Portugalac siguran da će ostati jedan od najboljih na svetu, iako ne osvoji titulu sa Junajtedom

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo je izjavio da je jedini trener koji je titule osvajao u Španiji, Italiji i Engleskoj i da mu je drugo mesto prošle sezone sa Junajtedom jedan od najvećih uspeha u karijeri.

Murinjo je na pitanje da li će ostati jedan od najboljih na svetu ako ne osvoji titulu sa Junajtedom odgvoroio je potvrdno, a zatim izjavio:

"Da li ste ikada čitali nemačkog filozofa Hegela? On je rekao: 'Istina je u celini i tamo uvek nađete istinu".

Bivši trener Real Madrida, Intera i Porta upitao je novinare zašto ostale trenere ne opterećuju pitanjima kojima "bombarduju" njega.

"Zašto to sve ne pitate menadžera koji je završio treći u Premijer ligi? Ili onog ko je bio četvrti ili peti? Pre dve godine imali smo fantastičnu sezonu osvojivši Ligu Evrope. Osvojili smo je jer je to bio naš nivo i mi smo sada poslednji engleski tim koji je osvojio neko evropsko takmičenje", dodao je Murinjo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track