BEN OBRADOVAO NAVIJAČE: Biću još bolji!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

bravo

BEN OBRADOVAO NAVIJAČE: Biću još bolji!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su novu pobedu u Superligi Srbije, šestu u nizu, protiv Vojvodine rezultatom 4:1. Ben je sa dva pogotka na današnjoj utakmici stigao do skora od 9 postignutih golova od početka sezone.

- Nemam strah kada uzmem loptu u ruke i postavim je na belu tačku. To sam pokazao i danas u 33. minutu. Mislim da je moj drugi gol bio izuzetno važan, u trenutku kada je protivnik vršio pritisak na nas i kada su pokušavali da se vrate. Simić me je odlično uposlio, velike zasluge za gol idu i njemu. Njegov ulazak u igru doneo je promenu koja nam je bila potrebna na terenu - rekao je Ben i dodao:

- Uživam kada postižem golove i želim da ih bude što više. Jako mi je bitno da nastavim u istom ritmu i da zadržim samopouzdanje na visokom nivou. Želim da budem sve bolji i bolji i verujem da to mogu. Zvezdin napadač osvrnuo se na učinak svoje ekipe u meču sa Vojvodinom.

- Bilo je jako važno da ostvarimo pobedu na ovoj utakmici jer je došla odmah posle veoma teškog evropskog susreta. Morali smo brzo da se prebacimo na drugačiji tip susreta. Možda nismo igrali najbolje, ali smo zato utakmici pristupili izuzetno ozbiljno i borili se do poslednjeg sudijskog zvižduka kako bismo odneli tri boda u Beograd. Nastavićemo da radimo naporno i da se borimo kako bismo i dalje pobeđivali. Ben se zahvalio navijačima za podršku koju im pružaju.

- Fantastična atmosfera vladala je danas na tribinama, znam da je ovo mali derbi i znam koliko je bitno našim pristalicama da pobedimo. Kao i uvek oni su uz nas i svi smo im veoma zahvalni - poručio je Ben.

Kurir sport

Foto: Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track