TAKO SE TO RADI! Plavi Stevanović: Svaka čast Zvezdi!
Foto: BETA

partizanovac i sportista

TAKO SE TO RADI! Plavi Stevanović: Svaka čast Zvezdi!

Fudbal -

Bivši fudbaler i trener crno-belih smatra da je za srpski fudbal dobro što se Crvena zvezda plasirala u Ligu šampiona.

Goran Stevanović bivši fudbaler i trener Partizana ocenio je plasman velikog rivala Crvene zvezde u Ligu šampiona kao veliki uspeh za srpski fudbal. Isto tako, izrazio je žal, što Partizan nije uspeo da protiv Bešiktaša izbori prolaz u grupnu fazu Lige Evrope.

- Zvezdin plasman u Ligu šampiona je fantastičan uspeh i rezultat kontinuiteta. Crveno-beli su i prošle sezone igrali odlično i prezimili u Evropi. Još se nije desilo da neka domaća ekipa igra drugu fazu Lige Evrope i da sledeće sezone zaigra u Ligi šampiona. Verujem da će sa Boaćijem i Marinom biti još bolji.

Međutim, odlazak Radonjića je nenadoknadiv i svakako će ostaviti traga. Svaki remi u grupi sa bilo kojom ekipom predstavljaće veliki uspeh za Crvenu zvezdu - rekao je Goran Plavi Stevanović za Meridijan-sport, a onda dodao:

- Partizan je mogao da iznenadi Bešiktaš u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Ekipe koje igraju protiv protivnika koji ima deset stranaca u timu su u prednosti, jer su se ti stranci već istrošili na SP i potrebno im je vreme da se vrate u ritam. Primera radi, Kvarežma u Beogradu nije napravio nijedan sprint kako valja. Partizan je po mom mišljenju propustio finu šansu da uđe u Ligu Evrope.

Kurir sport/A. R.

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track