TRENER ČELSIJA OSTAO U ČUDU: Za otkaz sam čuo na televiziji, u Londonu je žurka
Foto: AP

trebalo mu je vremena da poveruje

TRENER ČELSIJA OSTAO U ČUDU: Za otkaz sam čuo na televiziji, u Londonu je žurka

Fudbal -

Trener fudbalera Čelsija Mauricio Sari rekao je da je gledajući vesti čuo da je dobio otkaz u Napoliju.

Sari je u maju preuzeo Čelsi, nakon što je otpušten posle tri godina u Napoliju.

"Večerao sam sa pomoćnikom sportskog direktora Napolija i razgovarali smo o tome da li da ostanem u klubu. Uključili smo televizor i videli (trenera Karla) Ančelotija u studiju predsednika kluba. Nisam bio srećan", rekao je Sari, preneo je Skaj.

Italijanski trener rekao je da je srećan u londonskom klubu.

"Sada sam u Čelsiju i srećan sam. Ovde je žurka, zadovoljstvo je doći na stadion i videti kako navijači u različitim dresovima zajedno piju pivo", dodao je Sari.

On je rekao da je tražio od napuljskog kluba malo vremena da razmisli o budućnosti i da je razmatrao mogućnost ostanka u Napoliju.

"Ne znam zašto nisam u Napoliju. Imao sam mnogo motiva da ostanem tamo, ali i poneku sumnju. Predsednik se pretvarao, želeo je da potpišem ugovor sa otkupnom klauzulom koja ističe 31. maja, a potpisali su ugovor sa Ančelotijem 21. maja. Nisam želeo tu klauzulu, takođe ni tajming nije bio dobar", rekao je on.

Sari je u prethodne tri sezone u Seriji A bio među prve tri ekipe sa Napolijem, a prošle sezone se klub do samog kraja borio za titulu sa Juventusom.

Sari je rekao da je i pored svega zahvalan predsedniku kluba Aureliju De Laurentisu.

"Pružio mi je priliku da treniram ekipu koja mi je u srcu. Ja sam sada u Čelsiju jer sam bio trener Napolija", naveo je Sari. Čelsi je pobedio u sve četiri utakmice ove sezone u Premijer ligi, kao i Liverpul i Votford.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track