PRETILI SU DA ĆE MI UBITI DECU! Serhio Ramos otkrio kroz kakav PAKAO je prolazio posle finala Lige šampiona!
Foto: Profimedia

UŽAS

PRETILI SU DA ĆE MI UBITI DECU! Serhio Ramos otkrio kroz kakav PAKAO je prolazio posle finala Lige šampiona!

Fudbal -

Reprezentacija Španije igrala je na Vembliju protiv Engleske u prvom kolu Lige nacija (2:1), a u centru pažnje bio je kapiten gostujućeg tima - Serhio Ramos.

Pristalice Liverpula mu nisu oprostile potez iz finala Lige šampiona (Real Madrid - Liverpul), kada je zbog njegovog oštrog starta Mohamed Salah morao da napusti igru u suzama već u prvom poluvremenu, pa je konstantno bio na udaru domaćih navijača.

Startuje Svetsko prvenstvo u odbojci. Italija je sa kvotom 5,00 drugi favorit za zlatnu medalju. Sa Japanom ne bi smeli da imaju problema – 1,05 je kec na susret prvog kola. Pogledajte i sve ostale MOZZART kvote za meč Italije i Japana.

Ramos je nakon finalnog meča optuživan da je namerno povredio zvezdu Liverpula. Danima je bio na udaru britanskih tabloida, navijača na društvenim mrežama... Na meču protiv Engleske svaki put kad je primio loptu trpeo je uvrede i zvižduke od strane navijača.

foto: EPA/ARMANDO BABANI

"Čuo sam zviždanje, ali sam se trudio da se izolujem, pa zvižduci nisu uticali na moju igru", rekao je Ramos.

Kapiten Real Madrida i Španije se nakon meča osvrnuo i na događaj sa finala Lige šampiona.

"Ljudi samo vide ono što se dešavalo na meču. Ne zanima ih što su moja deca i ostali članovi moje porodice dobijali pretnje smrću! Njima je sve to šala. To je jako osetljiva tema. Moja savest je mirna. Ja sam već rekao sve što sam imao o tom detalju sa meča i nemam više šta da dodam", rekao je Ramos.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track