SLATKA OSVETA HRVATU! Fudbaler Zvezde priznao: Smejao sam se u lice Pongračiću posle plasmana u LŠ! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

INICIJALNA KAPISLA

SLATKA OSVETA HRVATU! Fudbaler Zvezde priznao: Smejao sam se u lice Pongračiću posle plasmana u LŠ! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić otkrio je da se posle plasmana u Ligu šampiona smejao u lice Hrvatu iz Salcburga Marinu Pongračiću, sa kojim se sukobio na Red Bul areni.

Pongračić je u revanšu u Salcburgu (2:2) izazvao revolt kod Krstičića kada je zgazio Milana Pavkova kod rezultata 2:0 za Austrijance, što je po mnogima bila "inicijalna kapisla" povratka crveno-belih i remija vrednog mesta među 32 najbolja tima u Evropi.

"Šta sam mu rekao nije za javnost. Mislim da je namerno skočio na Pavkova, posebno što je njegov saigrač stao, a on namerno nije se zaustavio. Iznervirao sam se, rekao mu svašta, bilo je i psovki... Sreća da smo se vratili, smejao sam mu se u facu i to je zaslužio", rekao je Krstičić u klupskoj emisiji "Zvezdaši pitaju".

Srpski reprezentativac istakao je da ima veliku želju da se upiše u strelce u Ligi šampiona u mečevima protiv Pari Sen Žermena, Liverpula i Napolija.

"Voleo bih da postignem pogodak u jednoj od predstojećih velikih utakmica. Cilj u ovoj sezoni je dupla kruna, a jedan smo već ostvarili mestom u Ligu šampiona već ostvarili", poručio je Krstičić i uz osmeh dodao da bi voleo da vidi Nejmarov izraz lica ako Crvena zvezda izenadi PSŽ.

Prvi meč u elitnom takmičenju Crvena zvezda igra 18. septembra protiv Napolija na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track