LALATOVIĆ PONOVO PRAVIO ŠOU: Radnički slavio na debiju Okuke, a trener Nišlija U CENTRU PAŽNJE (VIDEO)
Foto: Printscreen

HIT

LALATOVIĆ PONOVO PRAVIO ŠOU: Radnički slavio na debiju Okuke, a trener Nišlija U CENTRU PAŽNJE (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog pobedili su večeras na svom terenu u Nišu Vojvodinu sa 1:0, u prvoj utakmici osmog kola Super lige Srbije.

U prvom poluvremenu nije bilo mnogo prilika, a najbolju je imao Taras Bondarenko u 30. minutu, kada je šutirao sa 20-ak metara, ali je loptu preko prečke izbacio golman Emil Rockov.

U drugom poluvremenu u dva navrata pokušao je kapiten Radničkog Saša Stojanović, ali je odbrana Vojvodine dobro intervenisala. Novosadjani su pokušavali da naprave dobru priliku ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gol domaćih.

Jedini gol na utakmici postigao je Bondarenko u 85. minutu. Slobodan udarac dobro je izveo Nikola Drinčić, loptu je odbio golman Rockov, ali je na nju natrčao Bondarenko i sa nekoliko metara ubacio je u mrežu.

Posle gola trener Radničkog Nenad Lalatović ponovo je pravio šou pošto je počeo da se krsti i skače pred punim tribinama. Mnogi bi rekli i njegovom stilu.

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović ocenio je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Vojvodinu i rekao da je zadovoljan drugim mestom na tabeli, u osmom kolu Super lige Srbije.

"Ovo je nov tim ima devet novih igrača, nismo prošli pripreme. Moram da ih pohvalim, posle osmog kola mi smo i dalje drugi na tabeli, što je veliki uspeh za nas. Iz poštovanja prema fudbalskom klubu Vojvodina neću mnogo da komentarišem utakmicu, mislim da smo bili bolji i da smo zaslužili pobedu. Zahvalan sam na podršci navijačima, pobedu posvećujem njima kao i mojoj deci", rekao je Lalatović za televiziju Arenasport.

Trener Vojvodine Dragomir Okuka je tako debitovao porazom u novom klubu.

"Nisam zadovoljan jer smo izgubili. Radnički je u većem delu utakmice bio bolji i zasluženo je pobedio. Zadovoljan sam nivoom borbenosti i zalaganja, ali to nije bilo nagradjeno. Znali smo šta nas ovde čeka. Radnički je agresivan, brz i dobar. Malo je nedostajalo da uzmemo bod, ni to ne bi bilo nezasluženo. Čeka nas mnogo posla", rekao je Okuka.

Kurir sport/beta

Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track