NOVAKU SE SVIĐA FOTELJA PREDSEDNIKA ZVEZDE! Urnebesna scena na Marakani! (VIDEO)
Foto: Printsrkin

TOZO, GOTOV SI

NOVAKU SE SVIĐA FOTELJA PREDSEDNIKA ZVEZDE! Urnebesna scena na Marakani! (VIDEO)

Fudbal -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je specijalni gost Crvene zvezde na meču protiv Radnika (6:0)

Novak je uživo pratio sjajno izdanje crveno-belih protiv ekipe iz Surdulice.

Pre meča je sa trenerom Vladanom Milojevićem ušao u svlačionicu, pozdravio igrače, čestitao im na velikom uspehu i poželeo im sreću u nastavku sezone.

Potom je sa rukovodstvom kluba iz lože pratio sjajno izdanje voljenog kluba.

"Jako sam srećan, nisam imao puno puta prilike da pristustvujem utakmicama u poslednjih 4-5 godina. Koristim svaku priliku da pogledem košarkašku ili fudbalsku utakmicu. Vlada velika euforija jer se Zvezda posle toliko godina kvalifikovala u Ligu šampiona. Nažalost, neću biti u mogućnosti da ih bodrim uživo jer moram da putujem", rekao je Novak za Zvezda TV.

Novak je poručio fudbalerima Zvezde da ostanu tako borbeni i posvećeni i da nastave da gaje timski duh koji ih krasi. Šampion US Opena smatra da ne treba stavljati dodatni pritisak u Ligi šampiona, jer je sam plasman u grupnu fazu neverovatan uspeh.

"Nije potrebno dodatno stavljati pritisak na momke. Oni su plasmanom ostvarili veliki uspeh. Čuo sam da su sve karte već rasprodate. Ja ću se potruditi da dođem bar na jednu utakmicu, da prisustvujem ovde, a i na gostovanju. Definitivno ću doći na neku utakmicu, neću propustiti sve", rekao je Novak.

Prema njegovim rečima, jasno je da je Crvena zvezda veliki klub i da se povratkom u društvo najboljih u Evropi vratio duh.

"U suštini ona ekipa iz 80-tih i 90-ih godina je bila najbolja u Evropi, nakon toga je došo teži period, ratovi... Prosto se izgubio žar da ljudi dolaze na svaku utakmicu, ali ovim ulaskom u Ligu šampiona taj duh se ponovo vratio. Ako mogu kao zvezdaš da pozovem sve naviječe da prisustvujuju svakoj mogućoj utakmici, evo to ovom prilikom radim", zaključio je Novak.

Đoković je nakon meča otišao i u kabinet predsednika Zvezde. Seo je u njegovu fotelju i u šaljivom tonu poručio:

"Pravo da vam kažem sviđa mi se ova fotelja, udobna je".

Neko iz uprave je odmah dobacio:

"Tozo, gotov si na izborima ako se Nole kandiduje!"

Novak je potom ustao i rekao da je to fotelja za predsednika Mijailovića i zahvalio mu se na gostoprimstvu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track