8 NAJBOLJIH KVOTA U MERIDIANU ZA UTAKMICU CRVENA ZVEZDA – NAPOLI! Sada je pravo vreme da se kladite na Zvezdu.
Foto: Promo

KVOTA

8 NAJBOLJIH KVOTA U MERIDIANU ZA UTAKMICU CRVENA ZVEZDA – NAPOLI! Sada je pravo vreme da se kladite na Zvezdu.

Fudbal -

Danas Crvena Zvezda debituje u Ligi šampiona duelom protiv Napolija. Mi ćemo probati da vam pomognemo da dobro zaradite na kladionici. Meridian daje preko 300 kvota na specijal Zvezda u Ligi šampiona a na samu utakmicu protiv Napolija ima preko 100 igara. Za vas smo izdvojili 8 opklada koje mislimo da mogu da dođu.

  1. Zadnji put crveno beli su poraženi u martu ove godine od Mačve. Od tada imaju 21 pobedu i 3 nerešene. U Meridianu možete iskoristiti bonus kvotu od 7.87 na Zvezdu.
  2. Karlo Anćeloti i njegov tim dolaze u Beograd posle teško izvojevane pobede u prvenstvu protiv Fiorentine. Zvezda je sa 6:0 ispratila Radnički iz Surdulice ovog vikenda. Napoli teško daje golove a mnogi tvrde da je odbrana najbolji deo Zvezdinog tima. Zvezda dobija Napoli bez primljenog gola je 10.2.
  3. Prve utakmice umeju da odrede celu sezonu. Često mnogo golova na debiju pošalje sliku o timu koju mnogi protivnici koriste kako bi spremili taktiku za naredne utakmice. Ako bi danas u Beogradu bilo dosta golova, verovatno bi gledali odličan napadački fudbal u Zvezdinom nastupu u Ligi Šampiona. 7 je kvota da će utakmica danas biti meč sa najviše golova Zvezde u Ligi šampiona.
  4. Crvena Zvezda je i protiv Red Bula i protiv Spartaka iz Trnave skrivila penal. Protiv Napolija je pravo vreme da se jedan penal svira i u korist našeg tima. Prvi gol iz penala možete da probate u Meridianu na kvotu 10.
  5. Zvezda mora koristite svaku priliku koja joj se ukaže. Bilo to iz igre ili prekida. Boaći i Kafu su odlični izvođači slobodnjaka. Da li mogu da pogode gol iz slobodnog udarca u Ligi šampiona? Kvota 3, sugeriše da je to vrlo moguće.
  6. Crveni karton može da donese veliku prednost. Crveni karton za Napoli bi bio ozbiljan vetar u leđa na kome bi crveno beli mogli da „dosurfuju“ do istorijske, prve pobede u Ligi šampiona. Kvota je 7.
  7. Lorenco Insinje je u odličnoj formi ove sezone. Na 4 utakmice u Seriji A do sada je 2 puta poslao loptu iza protivničkog golmana. Zamišljamo scenario, Zvezda vodi 2:0 a Insinje daje počasni gol za Napoli u 90. minutu. Kvota je 6.5 da će Insinje biti poslednji strelac na utakmici.
  8. I na kraju, najjača kvota ikada! Zvezda u finalu Lige Šampiona? Ma da! „Da se ponovi Bari“ kvota je 1991!

Napred crveno beli!

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track