OPA! TRENER PARTIZANA SAVETOVAO ANĆELOTIJA! Bata Mirković delio savete Napoliju pred Zvezdu: Čuvajte se Delija i BRUTALNOG TUNELA ISPOD SEVERA!
Foto: Starsport©

KAKO DA SRUŠE ZVEZDU

OPA! TRENER PARTIZANA SAVETOVAO ANĆELOTIJA! Bata Mirković delio savete Napoliju pred Zvezdu: Čuvajte se Delija i BRUTALNOG TUNELA ISPOD SEVERA!

Fudbal -

Trener Partizana Zoran Bata Mirković podelio je par saveta Napoliju pred meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

Trenera crno-belih izuzetno poštuju u Italiji. Mirković je dve sezone proveo u Juventusu, gde je sarađivao sa Karlom Anćelotijem, koji sa klupe predvodi fudbalere Napolija.

Mirković je upozorio Italijane da neće imati lak posao na Marakani.

"Ove sezone Zvezda nijednom nije izgubila. Atmosfera na stadionu će biti vrela, navijači Zvezde su kao Napolijevi, a “Plavi” će morati da se naviknu na okruženje. Zvezda je u euforiji zbog susreta sa Napolijem, odbrana je primila svega nekoliko golova, imaju veoma jaku defanzivu", upozorava Mirković.

Trener Partizana savetuje Napolitance da se ne zaleću previše.

"Zvezda ima 30 dobrih igrača, ima dugu klupu. Napoli mora da bude kompaktan i ne sme odmah da krene u napad. Pristup meču mora da bude pravi, prvih 10 minuta biće važni za obe ekipe. Napoli mora da igra sa većim defanzivnim stavom."

Mirković se dotakao atmosfere na stadionu i čuvenog tunela ispod severa.

"Tunel na stadionu Zvezde je dug i brutalan, navijači Zvezde su često kažnjavani za ponašanje od strane UEFA za ponašanje na tribinama", poručio je Mirković.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track