PAKAO NAM SE SPREMA! Napolitancima se već tresu noge jer moraju da prođu kroz tunel STRAVE I UŽASA! (VIDEO)
Foto: beta/printscreen

dramatično upozorenje gazete

PAKAO NAM SE SPREMA! Napolitancima se već tresu noge jer moraju da prođu kroz tunel STRAVE I UŽASA! (VIDEO)

Fudbal -

Italijani su svestni da ih večeras na Marakani čeka paklena atmosfera!

Ugledni italijanski portal "Gazeto delo sport" veliku pažnju posvetio je čuvenom tunelu ispod severne tribine.

Fudbaleri Napolija će proći kroz pravi pakao na Marakani, upozorava italijanski novinar, koji je do detalja opisao tunel kroz koji igrači prolaze na putu do terena.

foto: Printsreen

"Izlaz iz svlačionica je sasvim običan, kao u osnovnim školama. Onda sa desne strane čujete buku i ugledate tunel u koji morate da uđete i iz kojeg dopire buka. Tu nastaje panika. Prvi utisak o tunelu je njegova dužina. Ne vidi mu se kraj! Drugi utisak je nagib. Imate utisak da se spuštate u pakao. Mislili smo da je to samo metaforički. Ali ne! Stvarno tako izgleda kada se spuštate tunelom. Širok je tek nekoliko metara, a dugačak 75. I to prvi deo. Jer kada pomislite da ste stigli do kraja, kada vidite svetla i čujete buku, niste. Četiri stepenika levo, pa 19 desno. A onda opet nizbrdo i tunel postaje sve uži i uži. Ulazite u poslednja 33 koraka, a iznad glave dopire buka sa tribine sa najvatrenijim navijačima. Čovek se zapita kako da igra u tom ambijentu. Svetlost koju vidite u poslednijh 15 koraka, nije nimalo umirujuća".

Gazeta je na svom portalu objavila i video koji dočarava kako izgleda put kroz pakleni tunel.

Istorijski meč na Marakani i kvota 5,20 na pobedu Zvezde! Na Napoli je kvota 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Napoli.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track